Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Kasvot ennen ja jälkeen Zoner-laitehoitokokeilun sekä hurja alekampanja

Kaupallinen yhteistyö: SpaPaulina

Kolme kertaa Zoner -laitehoitoa on nyt takana ja miltä näyttää naamavärkki? ? Hahaa, nyt tulee sitten kuvat vailla filtterin filtteriä, suoraan hoitolan pediltä.

Itse huomaan eron selvästi. Kuva toki aina hämää, mutta peilistä katsoessa huomaan muutoksia selkeästi. Huomasin oikeastaan jo sen ekan kerran jälkeen, kuten kirjoitinkin. Iho on paljon kuulaampi, kiinteämpi ja tasaisempi kauttaaltaan ja ihan kuin tuolla otsalla olevat juonteetkin olisivat tasoittuneet? Ja hei, sain myös suullista palautetta yhdeltä ystävältä, joten ei voi olla vain omassa päässä tämä muutos!

Ennen vs. Jälkeen

Harmittaa, etten tajunnut ottaa ennen ja jälkeen kuvia samanlaisella ilmeellä, koska nyt kuvat eivät ole täysin vertailukelpoiset. Mutta itse huomaan eron ja ajattelinkin ylläpitää tuloksia ottamalla silloin tällöin yhden hoitokerran. Kyseessä on siis täysin kivuton toimenpide ja hoidon aikana on mahdollista rentoutua. Normaali hoito kestää 60 minuuttia, mutta 90 minuutin hoitoon sisältyy lisäksi erikoisnaamio ja niska-, decolte- ja hartiahieronta. Tuo kolmen kerran sarjahoito oli ehdottomasti hintansa väärti ja siitä on SpaPaulinassa hyvä tarjous jo olemassa.

Nyt saan vielä kertoa, että heillä on käynnissä tämän viikon (9.12. asti) järkyttävän hyvä kampanja, jossa kaikki lahjakortille ostettavat hoidot ovat -40%. Nyt jos koskaan kannattaa hankkia joululahjat läheisille tai itselle. Se on nimittäin hyvä muistaa, että lahjakortin voi aina myös hankkia itselle. ? Ja lahjakorttitarjous koskee siis ihan kaikkia SpaPaulinan palveluja.

 

Rentoa viikkoa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: SpaPaulina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *