Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Kasvot ennen ja jälkeen Zoner-laitehoitokokeilun sekä hurja alekampanja

Kaupallinen yhteistyö: SpaPaulina

Kolme kertaa Zoner -laitehoitoa on nyt takana ja tässä kasvot hoidon jälkeen? ? Hahaa, nyt tulee sitten kuvat vailla filtterin filtteriä, suoraan hoitolan pediltä.

Itse huomaan eron selvästi. Kuva toki aina hämää, mutta peilistä katsoessa huomaan muutoksia selkeästi. Huomasin oikeastaan jo sen ekan kerran jälkeen, kuten kirjoitinkin. Iho on paljon kuulaampi, kiinteämpi ja tasaisempi kauttaaltaan ja ihan kuin tuolla otsalla olevat juonteetkin olisivat tasoittuneet? Ja hei, sain myös suullista palautetta yhdeltä ystävältä, joten ei voi olla vain omassa päässä tämä muutos!

Ennen vs. Jälkeen

Harmittaa, etten tajunnut ottaa ennen ja jälkeen kuvia samanlaisella ilmeellä, koska nyt kuvat eivät ole täysin vertailukelpoiset. Mutta itse huomaan eron ja ajattelinkin ylläpitää tuloksia ottamalla silloin tällöin yhden hoitokerran.

Kyseessä on siis täysin kivuton toimenpide, josta kirjoitin laajemmin täällä. Tämän hoidon aikana on todellakin mahdollista rentoutua. Normaali hoito kestää 60 minuuttia, mutta 90 minuutin hoitoon sisältyy lisäksi erikoisnaamio ja niska-, decolte- ja hartiahieronta. Tuo kolmen kerran sarjahoito oli ehdottomasti hintansa väärti ja upea lahjaidea!

Rentoa viikkoa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: SpaPaulina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *