Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

4 tuntia omaa aikaa. Haluaisitko sinäkin? Osallistu arvontaan!

Kaupallinen yhteistyö: Stella Kotipalvelut

Stella tosiaan hoitaa kodin ja ihmiset. Oon tainnut mainita aiemminkin, mutta taas se on todistettu 😀 Mulla on ollut onnea yhteistyökumppaneiden kanssa ja taas eilen se tuli muistettua. Alkanut viikko sai eilen nimittäin poikkeuksellisen alun, kun Stellan hoitajan ansiosta pääsin pitkästä aikaa aloittamaan vapaapäivän joogalla ihanissa Rootsin tiloissa.

Harvoin enää blogitapahtumiin ehdin tai pääsen, ne kun ovat yleensä aina työaikaan. Samaan aikaan musta on tullut myös tosi valikoiva tapahtumien suhteen ja käytän aikaani niiden(kin) suhteen harkiten. Eilinen Vaikuttajatapahtumien tilaisuus oli kuitenkin sellainen, jonne halusin päästä. Stella riensi apuun ja saatiin kuin saatiinkin meille kesältä tuttu Aija-hoitaja Emiliä hoitamaan muutamaksi tunniksi.

Emil selvästi muisti Aijan ja heilautti äitille heipat.  Sinne jäi innoissaan näyttämään uusia taitoja ja höpöttelemään kuulumiset. Hän on muuten ottanut kunnon harppauksen tuossa puhumisasiassa. Aiempi irrallisten sanojen tulva on löytänyt selvästi yhtäkkiä uomansa ja toinen kertoo ihan pokkana jo täyttä päätä lauseita menemään. Niin söpön kuuloista! Hoitoaika oli sovittu neljäksi tunniksi ja sain koko sen ajan nauttia rauhassa omassa menossani.

ihana aamu

Ihana aamu alkoi sillä, että vetäistiin Röhnischin treenivaatteet päälle ja kuultiin mielenkiintoisesta kotimaisesta Påre Skincare -tuotteista. Påre Skincare on tuore suomalainen unisex-ihonhoitosarja, josta mielenkiintoisen tekee se, että tuotteet lupaavat sopia kaikille sukupuolesta, iästä tai ihotyypistä riippumatta. Innolla odotan näiden testaamista.

Meillä on muisteltu Aijan eilisiä leikkejä ja kertomuksia vielä tänäänkin ja poika jopa luulee, että Aija löytyy omasta päiväkodistakin. Mutta niin se vaan on, että Aija on sellainen hoitotäti, joka pyydetään vain harvoin paikalle. Saatoin kyllä jo luvata, että ihan varmasti Aija tulee vielä joku kerta hoitamaan. 😉

Ja hei, sitten se paras osuus! Nimittäin saan tarjota yhdelle teille lukijoista omaa aikaa!

Kiinnostaisiko leffatreffit puolison kanssa tai vapaa-aika kaverin kanssa ja Stellan väki hoitaisi lastenhoidon ja leffaliput? Jos vastaus on on JOO, perustele alle, kenen kanssa haluaisit vapaa-aikaa (4h) viettää. 

Kisa on käynnissä 16.12. saakka myös Instagramissa, joten käy ihmeessä tuplaamassa mahdollisuutesi!

Ihanaa viikkoa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Stella Kotipalvelut

7 kommenttia

 1. Johanna kirjoitti:

  Oi täydellistä! Viettäisin vapaa-ajan puolisoni kanssa!

 2. Johanna kirjoitti:

  Viettäisin vaapaa-ajan puolison kanssa. ?

 3. Sanna kirjoitti:

  Hyvän ystäväni kanssa olisi pieni hengähdystauko tarpeen. Olemme molemmat taaperoiden yksinhuoltajia ja tukiverkosto on hyvin pieni. Itselläni taaperon lisäksi pian murrosikäinen erityislapsi joten kotona on välillä niin hurja meno, että minuutin vessataukokin tuntuu lomalta 😀

 4. Katariina kirjoitti:

  Viettäisin vapaa-ajan mieheni kanssa. Remontin ja muuttopuuhien keskellä ei hirveästi omaa aikaa jää.

 5. Marja Rytky kirjoitti:

  Haluaisin viettää aikaa puolisoni kanssa. Olin juuri liki 3 viikkoa sairaalassa ja puolisoni hoiti sillä välin yksin oman työnsä lisäksi lapset ja kodin. Olisi ihana hemmotella häntä treffeillä ja siten näyttää hänelle, miten tärkeä hän minulle on ja kuinka paljon häntä rakastan ja arvostan.

 6. Aikku kirjoitti:

  Oi, tämä tulisi enemmän kuin tarpeeseen! Olisi ihana päästä viettämään puolison kanssa aikaa kahdestaan ? Kuopuksen koko vauvavuosi ollut todella rankka, ensin koliikki vaivasi ja siihen perään puhkesi vaikeat allergiat.

 7. juoksujalkaa kirjoitti:

  Arvonta on päättynyt ja voittaja osui tällä kertaa Instagramin puolelle. Kiitos kaikille kommenteista ja ihanaa joulun odotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *