Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Joulu saa tulla!

Kaupallinen yhteistyö: Stella Kotipalvelut

Joululoma alkoi ja kaikki alkaa olla valmista joulua varten. Sain kun sainkin lahjat ostettua, paketoitua, kortit tehtyä ja lähetettyä ja muutenkin pakattua kaikki kamppeet valmiiksi lähtöä varten. Niin kuin aina, jotenkin sitä vaan ehtii hoitaa kaiken. Täällä sitä istutaan autossa matkalla kohti Pohjanmaata.

Voitte arvata, että isoimman helpotuksen tähän kaikkeen toi jälleen kerran ihanat Stellalaiset. Olin ollut kaukaa viisas ja sopinut siivouskerran keskiviikoksi, juuri siihen, kun loma alkoi. Stellan siivooja oli laittanut paikat päivän aikana kuntoon lattiasta kattoon ja töistä ja tarhasta tullessa ovella oli vastassa puhdas tuoksu. 

Itse lähdin siitä ja paikasta lenkille ja teinkin hyvän #kaamostreenin. Se löytyy Instasta kokonaisuudessaan! 🙂 Miesväki jäi kotiin puuhastelemaan lumen kanssa, niin ihanaa kun on lunta!! Illalla menimme koko porukalla saunaan ja mikäpä sinne oli mennessä – kylppäri hohti puhtautta. Loppuillasta oli myös luksusta pujahtaa puhtaisiin lakanoihin, se on vaan joka kerta niin parasta!

Tämä kolmen kerran kokeilujakso on ollut meille äärimmäisen hyödyllinen. Se on tuonut sellaista luksusta arkeen, mitä en olisi niinkin arkisen asian kuin siivouksen, koskaan tuovan. Kokeilujakson jälkeen nälkä ei ole kasvanut syödessä, en näe että meillä tarvitsisi siivoojan käydä joka viikko. Tykkään itsekin puuhastella kotona ja tehdä pientä siivoamista, mutta tämä kerran kuukaudessa tapahtunut isompi siivous ammattilaisen toimesta on ollut iso apu. Tämä joulusiivous toi vielä ehkä kirsikan kakun päälle, sillä kaiken muun hässäkän rinnalla, en olisi enää jaksanut alkaa siivota.

Tästä en haluaisi luopua ja kuten viimeksi kirjoitin, vanhaan ei ole enää paluuta, kun on tämän makuun päässyt. Teen kaikkeni, että joululahja tai uuden vuoden ”lupaus” koko perheelle voisi olla tämän luksusavun jatkuminen arjessa.

Ihanaa ja rentouttavaa joulua kaikille. <3

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Stella Kotipalvelut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *