Hae
Juoksujalkaa

Joulukuun parhaat

Vuosi on lopuillaan ja tässä vaiheessa on aina kaikenlaisten yhteenvetojen aika. Tästä vuodesta jäi ehkä päällimmäisenä ja tuoreimpana mieleen syksyn töihin paluu ja sitä myötä päiväkodin aloitus. Arki rytmittyy tällä hetkellä pitkälti niiden puitteissa ja ollaan saatu homma hyvin luistamaan.

Itsehän en mitään varsinaisia uuden vuoden lupauksia tee, mutta jotain asioita tuli vuoden alussa kirjattua paperille. Se vaatii kyllä ihan oman kirjoituksensa, joten palataan siihen heti vuoden alussa. 🙂

Juuri nyt, käännetään katse vain kuukauden verran taaksepäin ja tässä kuvien muodossa meidän joulukuun tunnelmia. Täällä jatketaan lomailua vielä viikon verran ja nautitaan vuoden viimeisistä hetkistä ja odotetaan innolla tulevaa!

Ihanaa, räiskyvää uutta vuotta, palataan pian.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *