Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Lämpöä pienille talvijaloille

Kaupallinen yhteistyö: Jack Wolfskin Suomi
Sain blogiyhteistyön kautta testiin Jack Wolfskinilta Emilille talvivarusteita, joista nämä talvikengät ovat nousseet ihan ykkösiksi. Niin monikäyttöiset ja lämpöiset, mutta samaan aikaan joustavat, joilla liikkuminen onnistuu sujuvasti hangessakin.
Mietin kengistä kahden vaihtoehdon välillä, mutta koska Etelä-Suomessa pakkasta on harvoin yli -20, päädyin tähän Iceland Texapore High -malliin. Parasta näissä on se, että ne tosiaan kattavat vedenpitävyyden ja lämmön ansiosta koko talven säät. Loska ja räntäsateista pakkasiin, aina -20 saakka.
Toinen mietinnässä ollut vaihtoehto oli Iceland Passage High, joka pitää pikkujalat lämpimänä -30 asteeseen asti. Noin kylmiä säitä on kuitenkin vain ihan yksittäisiä, jos ollenkaan, joten päädyin tähän monikäyttöisempään malliin. Ja sitä paitsi, ainahan voi sukan paksuudella säädellä lisälämpöä.

iceland texapore high talvikengät

Kuvat: Jack Wolfskin
Vedenpitävyyden ja lämmön lisäksi, kengissä on ollut parasta niiden puettavuus. Tuo varsi on joustava ja vaikka se on melko napakka, kengät onnistuu sujauttaa melko nopsasti ei-aina-niin-rauhassa istuvan kaverin jalkaan. 😀  Tuota nauhoitusta ei ole juurikaan tarvinnut erikseen käyttää, kengät vaan jalkoihin ja menoksi!
Nyt näillä liukkailla säillä on ollut ilo huomata, että kengät pitävät todella hyvin. Näillä on voinut vapaasti antaa pikkumiehen tallustella alas jopa liukkaita alamäkiä. On muuten todella ihmeellistä, että talvikengissä voi olla tosi liukkaita pohjia. Ei jatkoon – ainakaan Suomen talvessa! Mutta siis, näille suositus myös tuossa kohtaa. Pohja ei ole yhtään kova tai jäykkä vaan se antaa askeleessa hyvin myöten.
Asia mikä ilahduttaa myös, on se, että kengät on loskasäälläkin helppo pitää puhtaana tuon päällisen ansiosta, Nämä kengät ei ihan heti kulahda, on sen verran järeää tekoa ja tehty käyttöön!
Ihanat ovat myös nämä kuvissa vilahtelevat superlämpimät Stormlock Paw Shapka -lakki sekä Stormlock Paw Mitten -kintaat. Lakki on saanut meillä nimen ´koirahattu´, koska päähän vetäessään huutelee joka kerta: hau hau! 😀 Lakin alle on ollut kiva pukea kylmemmillä säillä vielä ohut kypärämyssy, jonka jälkeen ei tarvitse yhtään miettiä, että jostain kohdasta tuulee läpi. Sekä lakin että kintaiden materiaali on tuulenpitävää ja vettä hylkivää.
Ihan huippua, että nyt on satanut taas lunta. Ainakin täällä tykätään kunnon talvesta!
xx Laura
@juoksujalkaa Facebookissa
@lauraenroth Instagramissa
Kaupallinen yhteistyö: Jack Wolfskin Suomi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *