Hae
Juoksujalkaa

Tammikuun valinta: Olivia Klein (ja alekoodi)!

*Sisältää mainoslinkkejä

Mun marraskuussa hienosti alkanut uusi sarja kuukauden valinnat jäi heti joulukuussa väliin, mutta otetaanpa tämä nyt vuoden alussa uudelleen käytäntöön. 😉 Tammikuun valinnaksi nostan vielä aiemmin blogissakin kirjoittamat Olivia Kleinin tuotteet. Sain niihin teille kivan alekoodin TwistBe -verkkokauppaan.

Olen itse käyttänyt viime keväästä asti Olivia Kleinin tuotteita. Ne ovat tasapainottaneet ihon ja vieneet ihonhoidon sille tasolle, että uskallan satunnaisesti tehdä rinnalla myös muita kokeiluja. Aina jos iho alkaa voida huonosti alan taas käyttää pelkästään näitä tuotteita. Ihon kunto paranee saman tien. Osa tuotteista on käytössäni joka päivä, aamuin illoin.

omat luottotuotteet

Sensitive Toner -suihke on ollut käytössäni siitä asti, kun sen otin käyttöön ja en ole tainnut keväästä alkaen yhtäkään aamua/ iltaa jättää suihkuttelematta tällä tuotteella. Tiesin sen jo ensi suihkauksesta lähtien, että tästä tulee oman ihonhoidon jatkuva rutiini. Näitä puteleita on ehtinyt jo muutama kulua, vaikka riittoisaa onkin. Olen testannut muutamaa eri Olivia Kleinin suihketta, mutta palannut tuohon Sensitive Toneriin, joka on ihoa rauhoittava ja itselleni selvästi paras vaihtoehto.

Öljypuhdistus on viikottain mukana, mutta käytän välillä rinnalla myös muita tuotteita. Koen öljyn poiston liinalla välillä työläänä, vaikka oikeasti se ei edes sitä ole. Mutta viikottain se on tehtävä, liinalla saa samalla tehtyä myös pienen kuorinnan kasvoille. Pintakuivalle iholle oikeasti paras tuote.

Hydra lotion on mun kasvoille paras kosteuttaja. Vaikka olen löytänyt tähänkin rinnalle muutaman vaihtoehtoisen tuotteen, tykkään voiteen koostumuksesta. Se ei jätä kasvoja yhtään rasvaiseksi, mutta antaa niille kuitenkin tehokkaan kosteutuksen. Tiedän myös, että ihoni ei missään tilanteessa reagoi tähän voiteeseen negatiivisesti.

Tämä kolmen kopla on muodostunut omiksi suosikeiksi! Olen voinut lämpimästi suositella Olivia Kleinia muutamalle ystävälleni, joilla on ollut samantyyppisiä hormonaalisia ihovaikeuksia kuin itselläni ja myös he ovat tuotteista löytäneet apua. Mahdollisimman puhdas, yksinkertainen ja karsittu ihonhoito on vallalla, enkä ihmettele. Tulokset puhuvat puolestaan. 🙂

Koodilla juoksujalkaa saat TwistBe verkkokaupasta -15% Olivia Kleinin tuotteista. Alekoodi on voimassa 4.-13.1.2019.

Kaunista tammikuuta!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *