Hae
Juoksujalkaa

Täydellisesti istuvat ulkoiluhousut!

Perjantaina pakkassäässä vinkkasin teille ex-tempore Instan stoorien puolella täydellisistä ulkoiluhousuista. Kyseessä on Jack Wolfskinin Activate Sky Softshell -housut, jotka on valehtelematta mukavimmat, joustavimmat ja istuvimmat ulkoiluhousut, joihin olen tähän mennessä törmännyt. Niiden kangas on kokonaan joustava ja siksi housut on niin mukavat jalassa.

Näillä voi helposti rämpiä pakkaslumessa lapsen perässä, sillä niissä on tuulen- ja vedenpitävyyttä. Mitkään täysin vedenpitävät kuorihousut nämä eivät ole, mutta ulkoilussa täydelliset. Eivät ole myöskään housut, joilla lähtisin juoksemaan tai hiihtämään (tosin rennoille pertsalenkeille soveltuvat kyllä). Enemmän ulkoiluun, kävelyyn, pulkkamäkeen tai vaikkapa luisteluun ja ulkonäkönsä vuoksi näillä uskaltautuu myös ihmisten ilmoille. 🙂

Kuvissa tummansininen versio, vaihtoehdoista löytyy myös musta/tummanharmaa, jotka itselläni on. Näissä on hauska ”farkkumainen” pinta.

Lämmön suhteen ovat monikäyttöiset. Mulla oli perjantaina alla merinovillakerraston housut ja näillä tarkeni mainiosti ulkoillessa. Silloin taisi olla -9. Syys- ja kevätsäillä toimivat ilman kerroksia.

Vaikka materiaali on joustavaa, housut ovat melko napakat jalassa. Mulla on koko 38 ja ne istuvat kuin nappi. Yleensä käytän s / 36-38 -koon housuja. Sanoisin, että vyötärö on mielummin matala ja yläosa istuu tosi napakasti. Kuorihousuissa kun yleensä tuppaa olemaan melko liehuva siluetti. 😀 Jack Wolfskinia myy ainakin Scandinavian Outdoors ja toki JW:n oma nettikauppa, jossa näyttää olevan hyvät alet meneillään.

Tässä tällainen pikasuositus, koska enpä arvanut, että housut herättäisivät niin paljon kyselyitä!

xx Laura

p.s. Kyseessä ei ole yhteistyöpostaus, vaikka yhteistyötä Jack Wolfskinin kanssa teenkin.

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *