Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Kyytiä kasvojen epäpuhtauksille (+alekoodi)

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty
Tuntuu siltä, että mitä enemmän tutustun MayBeautyn tuotevalikoimaan, totean, että tuotteet ovat todella toimivia. Testailtua eri tuotteita viime kesästä asti, olen minäkin vaikuttunut niiden tehokkuudesta. Haluan olla aina varma testattavasta tuotteesta ja siksi käytän sitä usein pitkään ennen kuin kirjoitan siitä. Jos kirjoitan ollenkaan. En tee yhteistöitä, joiden takana en voi seisoa 100 %.
Parasta MayBeautyn tuotteissa on se, että kotikonstein pääsee näkemään todella hyviä tuloksia, oli kyseessä sitten aiemmin vinkkaamani jalkamaski tai tämä The Incredible Face Mask -kasvomaski.
Kasvomaski lupaa poistaa mustapäitä, kuollutta ihosolukkoa, ylimääräistä öljyisyyttä ja talia sekä ennaltaehkäisee aknea.

vaiheet

Hoito on helppo tehdä. Levitys onnistuu maskin mukana tulleen siveltimen kanssa ja se kannattaa tehdä heti annospussin avaamisen jälkeen. Maski on nimittäin jämäkkää materiaalia! Varo hiusrajoja, silmänympärysihoa ja kulmakarvoja. Karvat jäävät kiinni naamioon, joten kannattaa olla levityksessä tarkkana. Anna naamion kuivua 30-45 minuuttia ja sen jälkeen poista se varovasti.
Maskia irrottaessa kannattaa olla varovainen, sillä se on tosissaan jämähtänyt naamaan. Lopputulos palkitsee, nimittäin mustasta maskista on helppo bongata kaikki ylimääräinen, mitä omasta naamasta on lähtenyt irti. Yyyh! Naamioon tarttuu epäpuhtauksien jälkeen myös ihokarvoja, mikä sekään ei ole mielestäni huono asia.
Hoidon jälkeen kasvot saattavat hetken punoittaa maskin ”irtirepimisen” vuoksi, mutta pian voi nauttia puhtaasta ja hehkuvasta ihosta. Itse olen tehnyt tämän tehoputsauksen n. kerran kuussa-parin kuukauden välein kesästä asti. Iho on pehmeä ja epäpuhtaudet todella saavat kyytiä!

alekoodi

Koodilla juoksujalkaa30 saatte -30% ostoksista, jolloin hintaa esim. 5 kpl Face Mask setille jää vain 17,50 ( norm. 25€). Tee tilaus tästä. Koodi on voimassa 19.2.2019 saakka.

xx Laura
@juoksujalkaa Facebookissa
@lauraenroth Instagramissa
Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *