Hae
Juoksujalkaa

Kuukauden parhaat: tammikuu

Tammikuu – se vuoden pisin kuukausi on nyt purkissa! Kovin on ollut talvista, mikä on tietysti ilahduttanut hiihtäjän mieltä. Lunta riittää, mutta siksi tammikuu ei ole tuntunut niin pimeältä kuin joskus. Päivien lisääntyvän valon voi taas huomata selvästi päivä päivältä. Nyt kuitenkin lupaan, etten aloita ainaista kevät on täällä -hihhulointia heti helmikuussa. Sehän on kuitenkin vielä ihan täysi talvikuukausi. 🙂

Tältä näytti tammikuu puhelimeen tallennettujen kuvien muodossa:

Helmikuuta päin!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

p.s. Huomasithan aiemman kirjoituksen sekä käynnissä olevan alekoodin, jolla saat loihdittua kasvosi kevätkuntoon!? <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *