Hae
Juoksujalkaa

Tällä viikolla… x 11

Tähän postaukseen sain idean Heidin blogista. 🙂
 

Tällä viikolla:

– kävin hiihtämässä. Torstaina töiden jälkeen, saldona 12 kilometriä ja suksijumpat päälle. Nyt tässä mietin, mihin mahtavat  hiihtokelit muuttua? Finlandia olisi tasan kahden viikon päästä.
– nukuin kolmet päikkärit. Viikonloppujen luksusta ja huomaan, että tällä hetkellä tarvitsen just tätä, vaikka normaalisti en päikkärinukkuja olekaan.
– kävin jalkahoidossa SpaPaulinassa. Täydellinen hemmottelu arki-illan keskelle. Jalat eivät olleet pahimmassa kunnossa, mutta eipä se koskaan pahaa tee.
– tein pitkästä aikaa banaanipannareita. Yhteen väliin nämä olivat suosikki niin aamu-, väli- kuin iltapalalla. Nyt olleet vähän jäähyllä. Maistui koko porukalle mustikoiden ja hunajan siivittämänä.
– kävin juoksulenkillä. Pitkään pohdin kenkävalintaa tuonne loska-/ vesikeliin. Kiitos teille, jotka autoitte valinnassa IG:n puolella. Valinta osui nastakenkiin teidän suosituksesta. Matkan varrelle osui jäätä, loskaa ja jonkun verran myös sulaa, joka on selvä merkki keväästä!
– harmittelin kauniin lumimaiseman vaihtumista loskaan. Luminen talvi on parasta, mitä olla voi. Loska taas ihan hirveää monestakin syystä. En tykkää, mutta siitä tykkään, että vielä viiden jälkeen on valoisaa.
– vähensin reilusti somen käyttöä ja puhelimen pläräämistä. Tätä olen tehnyt tietoisesti jo jonkun aikaa. Käytössäni on RealizD -app joka auttaa tiedostamaan mm. kuinka monta kertaa päivässä puhelimeen tulee tartuttua. Ainakin itsellä se on välillä tiedostamatonta, ei sinne joka välissä mitään varsinaista asiaa ole ja nimenomaan näitä turhia pläräilyjä haluan vähentää.
– vietin perjantaivapaata pojan kanssa ja nautin jälleen täysillä nelipäiväisestä työviikosta. Parasta!
– juuri kun juhlin, että lokakuun päiväkodin aloitusesta lähtien ollaan oltu koko porukka täysin terveenä, pojalle nousi kuume. Nyt parannellaan sitten kotona ja toivotaan että tauti menee äkkiä ohi.
– tein uunifeta -hittipastaa. Ohje löytyy Liemessä -blogista. Voin kyllä lämpimästi suositella, jos et ole vielä testannut. Superhelppo, nopea ja maukas!
– luin monen monta satukirjaa. Meidän melkoisen vilkas pikkuveijari rauhoittuu kirjojen äärelle. Siinä selvästi rauhottuu ja jaksaa kuunnella tarinoita, vaikka ei aina muissa puuhissa kovin pitkään jaksakaan vielä viihtyä. Tätä ominaisuutta haluan myös itse edistää, enkä halua koskaan jättää kirjaa lukematta.
Ihanaa sunnuntain jatkoa ja alkavaa viikkoa!
xx Laura
@juoksujalkaa Facebookissa
@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *