Hae
Juoksujalkaa

Keväthaaveita sängynpohjalta

Terveisiä sairastuvalta! Hyvin vältettiin kaikki taudit koko syksyn, mutta nyt se iski meihinkin. Aluksi flunssan ja kuumeen sai viikonloppuna lapsonen ja nyt olen itsekin sängynpohjalla. Toivotaan, että 2/3 kuumeilijaa riittää meidän perheessä ja että pahimmat yöt ja päivät olisivat jo ohi. Huh, miten nopeasti tauti vie voimat ja onhan se tietysti hiukan eri sairastaa taaperon kanssa. Tajusin nimittäin, että en ole kertaakaan (!?) ollut kipeänä 2,5 vuoden aikana.

Tässä onkin ollut aikaa haaveilla tulevaa kevättä. 😉 Eilen katseltiin ikkunasta aivan ihanaa kevätsäätä ja aloin fiilistellä jo lenkkejä kuivalla asvaltilla. No, tänään on taas tullut lunta ja maisema on talvisempi, mutta väistämätöntä se on – kevät on jo nurkan takana!

woima-viikoloppu 3.-5.5.

Kerroin joku aika sitten IG-storeissa, että osallistumme Monnan kanssa toukokuussa The Woima-viikonloppuun. Viikonloppu järjestetään 3.-5.5. Villa Wolaxissa Turun saaristossa ja haluan kertoa teillekin vähän lisää viikonlopun annista.

Viikonloppu on täynnä treenejä, hyvää ruokaa ja seuraa. Harjoituksissa tehdään koko kehoa voimistavia ja energisoivia liikkeitä, harjoitellaan rentoutumista ja läsnäoloa. Treeneissä yhdistyvät omankehon painoharjoittelu, jooga, rauha ja rentous. Mahdollisuuksien mukaan Woiman harjoitukset pidetään ulkona nurmialueella meren rannassa. Viikonlopun aikana on luvassa eritasoisia harjoituksia vähintään seitsemän tuntia. Kaikkiin ohjatut tunnit ovat suunniteltu niin, että mukana voi olla vasta-alkajista aktiivisempiin liikkujiin. Valmentajina toimivat Miia sekä Maaret.

Viikonlopun aikana on tarkoitus pysähtyä ja nauttia hetkestä. Voi sulkea puhelimen, jättää kellon kotiin ja antaa itselle lisää voimaa arkeen ja elämään, viettää aikaa samanhenkisten ihmisten kanssa. Viikonloppu sisältää majoituksen 2-hengen huoneissa, herkullinen ruoka valmistetaan Villa Wolaxin oman kokin toimesta ja menu toteutetaan vain laadukkaita raaka-aineita käyttäen ja kauden kasviksia hyödyntäen.

Kuulostaako pikkasen täydelliseltä? Minä ainakin odotan innolla!

Viikonlopun hinta on 399 e, joka sisältää kaiken yllä olevan. Huomenna, ystävänpäivän kunniaksi, hinta on 345 e!

Ilmoittautuessa ei tarvitse vielä maksaa mitään vaan laskutus tapahtuu myöhemmin kahdessa erässä.

Ilmoittautumaan pääsee tästä.

Houkuttelepa siis ystäväsi mukaan tuonne kevätviikonloppuun. Oispa hauskaa nähdä teitä tuolla Woima-viikonlopussa!

Nyt painun takaisin sairastamaan, pitäkää peukkuja, että tämä pian helpottaa ja yrittäkää te pysyä terveinä! <3

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

*Viikonlopun osallistuminen saatu yhteistyössä.

Kuvat: Markku Lempinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *