Hae
Juoksujalkaa

Helmikuun valinnat: Biodroga MD

Sain yhteistyökumppaniltani SpaPaulinasta testiin Biodroga MD -sarjan kosteuttavan ja hoitavan 24h kasvovoiteen sekä silmänympärysvoiteen. Sarja on mulle uusi tuttavuus, mutta se on hoitosarja, joka on keskittynyt erilaisiin iho-ongelmiin. Sarjasta löytyy tuotteet ja hoidot ei-lääketieteellistä hoitoa varten tai lääketieteellistä hoitoa täydentäväksi hoidoksi. Tuotteet on suunniteltu yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa.

Biodroga MD -tuotteet eivät sisällä:

 • parabeeneja
 • mineraaliöljyjä
 • emulgaattoreita
 • PEG-emulgaattoreita

Perfect Hydration Eye Care

Tuote lupaa tehokasta kosteutusta silmänympärysiholle korkean hyaluronihappopitoisuuden ansiosta.

 • Kosteuttaa ihoa tehokkaasti
 • Edistää ihon mikroverenkiertoa
 • Vaalentaa tummia silmänalusia ja vähentää turvotusta.
 • Parantaa ihon puolustuskykyä ja elastisuutta
 • Vähentää hienoja juonteita ja kuivuuden aiheuttamia ryppyjä
 • Suojaa ihoa ulkoisilta vaikutuksilta ja vapaiden radikaalien vahingoittavilta vaikutuksilta.

Olen käyttänyt tuotetta nyt usean viikon ajan, joka ilta. Aiemmin silmänympärysvoiteen käyttö oli todella epäsäännöllistä, laitoin silloin kun muistin – eli todella harvoin.

Olen kuitenkin koko ajan tiedostanut tuotteen tärkeyden ja nyt ole selvästi ottanut itseäni niskasta kiinni! Ei ole tainnut tosiaan jäädä yksikään ilta väliin. Aamuisin tuntuu todella vieraalta laittaa voidetta, ehkä se on sitten seuraava steppi ottaa rutiiniksi. Tämä kyseinen tuote on todella kevyt ja ei yhtään liian rasvainen. Muistan joskus käyttäneeni jotain rasvaisempaa tuotetta, jonka seurauksena aamulla silmät olivat enemmänkin turvonneet kuin päinvastoin. Olen todella tykännyt tästä tuotteesta ja totta kai toivon ja uskon, että myös sen positiiviset vaikutukset näkyvät ulospäin. 🙂

Perfect Hydration 24-h Care

Hyaluronihappoa, granaattiomenauutetta, jamssinjuuriuutetta, E-vitamiiniasetaattia, lakritsinjuuriuutetta, auringonkukansiemenöljyä sekä oliiviöljyjohdannaista sisältävä kosteuttava valmiste. Kosteusvoide tarjoaa parasta mahdollista 24-tunnin hoitoa, kosteutta, antioksidanttista suojaa sekä ikääntymisen merkkejä torjuvaa vaikutusta. Jojobaöljy pitää ihon samettisen sileänä. D-pantenolilla on rauhoittavia ominaisuuksia. UVA/UVB suojatekijä suojaa ihoa auringon haitallisilta säteiltä.

 • Kosteuttaa ihoa tehokkaasti
 • Aktivoi ihon kosteudensitomiskyvyn
 • Ravitsee ihoa koko vuorokauden ajan
 • Edistää ihon sietokykyä ja elastisuutta
 • Poistaa epämiellyttävän kireyden tunteen
 • Saa hilseilevän, kuivan ihon näyttämään jälleen sileältä ja ravitulta
 • Suojaa ihoa ulkoisilta vaikutuksilta
 • Suojaa ihoa vapaiden radikaalien vahingoittavilta vaikutuksilta

Tämä 24h voide on ollut käytössäni myös usean viikon ajan jo ja muodostunut myös iltarutiiniksi. Voide on astetta rasvaisempi ja siksi en ole tykännyt käyttää sitä päivisin. Ilta- ja yökäyttöön, etenkin näin talviaikaan se on ollut täydellinen!

Vaikka melko tuoksuttonasta tuotteesta on kyse, aina välillä saan siitä sellaisen jännän miedo, mutta vähän elähtäneen tuoksun. Mutta koska tunne kasvoilla on sitäkin parempi,  olen antanut tämän mennä ohi. Uskon, että voide on ollut ratkaisu talvi-iholleni, sillä se on pysynyt melko hyvänä koko talven ja normaalia pintakuivuutta ei ole niin paljon esiintynyt.

Itselleni Biodroga -tuotteet olivat uusi tuttavuus, mutta tällaisena ”ongelmaihoisena” oikein miellyttävä. Kesää kohti on tarpeen etsiä varmasti vähän kevyempiä vaihtoehtoja, mutta sen jätän SpaPaulinan ammattilaisten mietittäväksi. 🙂

Onko tää tuttu sarja sulle?

Kaunista viikonloppua!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *