Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Meidän huushollin odotetuin vieras

Kaupallinen yhteistyö: Stella Siivous

Voitte kuvitella, miltä koti näyttää, kun siellä on pidetty pari viikkoa sairastupaa. Joka paikka on täynnä lääkkeitä, nenäliinoja, kuumemittareita ja juotuja viinimarjamehumukillisia. Myös edellisestä Stellan siivoojan käynnistä on aikaa lähes kaksi kuukautta. Totta kai välissä on tehty pientä ylläpitosiivousta, mutta olin niin onnellinen, kun Stellalta saavutiin laittamaan meidän sairastupa kuntoon viime viikolla.

Viime vuoden lopulla testasimme Stellan siivouspalvelua ja kuten silloin joulusiivouksen jälkeen totesin, paluuta vanhaan ei enää ole. Olen täysin koukuttunut ammattilaisen tekemään siivoukseen kerran kuukaudessa. Siksipä en voisi olla iloisempi yhteistyön jatkumisesta. Sen lisäksi, että yhteistyö on meille todella mieluisa, tarkoituksena on jakaa sisältöä ja tietoa siivouspalveluun liittyen myös teille sekä tietysti jatkaa niitä pikku ylläriarvontoja, joita viime vuoden puolellakin jo oli. Jos siivouspalvelusta tulee muuten mitä tahansa kysyttävää, vastaan mielelläni tai selvitän asiaa.

Nyt kun kotona ja sisätiloissa on tosiaan tullut vietettyä aikaa aivan liian monta päivää, kotia tarkkailee sohvalta käsin ihan eri näkökulmasta. Kevätaurinko tuo tähän mukavan lisän, mikään pölyhiukkanen tai valkoisella lattialla pyörivä villakoira ei pääse sitä pakoon. Voimia ei ole kuitenkaan ole ollut tarttua imuriin, kuten tiedetään, se homma käy täysin hyötyliikunnasta. Etenkin kun vääntää imurin kanssa kahden kerroksen välissä. Syke nousee riittävästi jo sohvalta noustessa, joten taisin tirauttaa muutaman ilon kyyneleen, kun torstaina saimme lojua puhtaassa kodissa.

Sairastelu toi oman mausteensa soppaan, mutta kyllä se on sanottava, että tulen joka kerta yhtä iloiseksi siivoojan käynnin jälkeen. Hän todellakin on meidän huuushollin odotetuin vieras!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Stella Siivous

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *