Hae
Juoksujalkaa

Juoksujuttuja – vihdoin!

Täällä ollaan pikku hiljaa palailemassa liikunnan pariin taudin jäljiltä. Muutamat kävelylenkit olen jo uskaltanut tehdä aiemmin, siinä on ollut riittävästi. Viikonloppuna uskalsin pitkästä aikaa hölkälle ja ai että mikä tunne!! Tunnin verran hölkkäilin mahtavassa aurinkokelissä, välillä kävellen ja samalla testaillen paritkin eri Sport -lehden juttuun tulevat kengät. Lehti ilmestyy huhtikuussa. Kyseessä on jo neljäs tai viides kevät, kun saan testailla Sportiin kevään uutuuskenkiä. Siellä on monta itselle ennestään tuttua mallia, mutta myös pari täysin uutta. Tämä on kyllä itsellä aina kevään yksi kohokohdista!

Olen saanut muitakin kevään uutuuskenkiä jälleen testiin ja kirjoitelen niistä blogin puolelle heti, kun olen niitä riittävästi ehtinyt ajaa sisään. Sairastelu hieman haittasi tätä testipuolta, mutta nyt on sitten alettu hommiin kunnolla!

Juoksujuttuja

Täällä taustalla ollaan valmisteltu myös isoa juoksujuttua MeNaisiin, joka on ilmestymässä vielä tässä maaliskuun aikana. Sitä odotan jännityksellä. Ja onpa tässä tulossa yksi kiva treenitapahtumakin parin viikon sisään, jonka saan toteuttaa yhdessä Monnan kanssa! Ja mitäs muuta… ai niin isäsin myös Naisten kympin toukokuun kohdalle juoksukalenteriin, joten kaikkea kivaa on luvassa. Naisten kymppi on perinteinen hyvän mielen tapahtuma, jossa en olekaan ollut mukana muutamaan vuoteen!

Niin siistiä päästä vihdoin takasin oman elämän pariin myös liikunnan ja etenkin juoksun osalta. Kuukausi sivussa on itselle tosi pitkä aika, vaikka tiedostan toki sen, että pahempiakin sairasteluja on olemassa kuin tuo mun pahimmoinen flunssa. Mietin sairastellessa, että en kyllä ikinä enää pyytele anteeksi hyvän treenin jälkeistä oloa vaan hehkutan sitä ihan täysillä. Nimittäin, sairaana ollessa sen vasta tajuaa, mitä usein pitää itsestään selvyytenä. Sanoinkin yhtenä päivänä kotona, että ihan outo tunne, kun voi vaan illalla lähteä lenkille eikä maata koko iltaa sohvalla. ? On meinaan kokonaisolossa ja -jaksamisessa eroa! Aion muistaa sanonnan, jonka sain Instagramiin sairaana ollessa: terveellä on monta toivetta, mutta sairaalla vain yksi. Niin hyvin sanottu, tämä täytyy pitää mielessä!

Ihanaa alkanutta viikkoa, tänään suuntaan töiden jälkeen lenkille!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

3 kommenttia

 1. Matilda kirjoitti:

  Täälläkin on sairasteltu. Olen yskinyt vain kaksi viikkoa, mutta ne ovat olleet ehkä elämäni pisimmät viikot, kun lenkille tekisi aivan hirveästi mieli! Elättelen toivoa, että tällä viikolla uskaltaisi hiljalleen ottaa kiinni taas treeniohjelmasta, puolimaraton kun häämöttää toukokuussa. Oikein kivoja lenkkiä ja hyvää kevään alkua, vaikka ainakin täällä Tampereen suunnalla sataa tänään lunta!

 2. Elina/Lenkillä-blogi kirjoitti:

  Kiva, kun olet taas terve. Sairastaminen on niiin tylsää. Mikä Adidaksen malli tuo on? Näyttää ihanalta. Kiva, jos testiin sattuisi Supernova. Se oli pari vuotta mun pitkien lenkkien kaveri, mutta nyt piti jo laittaa pois.

  https://lenkilla.com/

  • juoksujalkaa kirjoitti:

   Kiitos! No vihdoin voin näin sanoa! Adduista mulla ei ole valitettavasti tällä kertaa testissä kuin tämä lehteen tuleva Ultra Boost. Supernova on monen ikisuosikki, itselläni on vain yhden parin kokemus 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *