Hae
Juoksujalkaa

Vauvauutisia!!

Kuten otsikkokin sen kertoo, meillä on jotain pientä suurta kerrottavaa… ? Meille tulee vauva!

Raskauden toisella kolmanneksella mennään, mutta tällä kertaa uutinen on paljastettava jo hieman aiemmin kuin mitä olin ehkä etukäteen ajatellut. Vatsan piilottaminen on jo jonkun aikaa ollut lähes mahdotonta. Tässä toisessa raskaudessa vatsa pomppasikin yllättävän nopeasti esiin ja kaikista vaikeinta koko hommassa on ollut asian salaaminen ja piilottelu. Sain kerrottua tänään asiasta myös töissä, joka helpotti paljon. Hämäysvaatteita ei ole meinannut enää löytyä päälle, joten ihanaa, että saan kertoa asian nyt ääneen, rentoutua ja keskittyä olennaiseen!

Odotamme syysvauvaa saapuvaksi koko perhe tietysti innosta soikeina. Tulevan isonveljen sanavarastoon on alkanut kummasti hiipiä sanat ’vauva’ ja ’äitin masu’. Hän vaikuttaa kovin innostuneelta asiasta, vaikka ei nyt taida ihan koko totuutta tietenkään vielä tajuta.

Elämä tulee siis mullistumaan meillä syksyllä, mutta siihen saakka yritän nauttia tästä jo hieman  paremmasta olosta alkuraskauden jälkeen. Sellaisia uutisia täältä, helpottaa kovasti jatkossa myös blogin kirjoittamista, kun ei tarvitse enää salailla asiaa.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

4 kommenttia

  1. Laura K. kirjoitti:

    Onneea ?

  2. Matilda Mi kirjoitti:

    Onnittelut! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *