Hae
Juoksujalkaa

Viikonloppureissussa

Ensinnäkin kiitos ihanista onnitteluista, joita sateli eri kanavista viime tekstin jälkeen! ❤

Viikonlopuksi lähdettiin minimiehen kanssa reissuun pe-su ja tuntui kuin olisi oltu pidemmälläkin lomalla! Alkuun vähän jännitin, kun junan sijaan menimme ekaa kertaa kahdestaan autolla 3,5 tunnin ajomatka, mutta turhaan jännitin. Menomatkalla hän katseli maisemia ja lastenohjelmia tosi reippaasti ja nukkui tunnin unet. Paluumatkalla lastenohjelmille jäikin vain puoli tuntia kolmen tunnin unien jälkeen. ? Välissä sopivasti pikku purtavaa, niin sehän meni ihan älyttömän hyvin!

Matkan tarkoituksena oli osittain loma- ja osittain työmatka, sillä oltiin Monnan kanssa vetämässä pari kehonpainotreeniä Vaasassa lauantaina kauppakeskus Espenin lastenpäivässä. Kyseessä oli äideille suunnattu jumppa, johon saattoi osallistua joko paikan päällä tai sitten poimia vinkkejä kotitreeneihin.

Meillä oli ihanat Yveten treenivaatteet päällä ja nuo korkeavyötäröiset trikoot tulevat olemaan mun raskausajan vakiohousut, sen tiedän jo nyt! Mulla on ennen raskautta ollut niistä koko xs (sanoisin, että vastaa kokoa s). Nyt kun vatsa on jo pompahtanut jonkun verran, kuviollisista trikoista hyvä koko on s. Tämän lisäksi sain vielä vatsankasvua silmällä pitäen koon m, joten mulla on nyt kunnon arsenaali valmiina. 🙂 Näitä trikoita voin 100% suositella. Täydelliset korkeavyötäröiset trikoot, jotka ovat riittävän napakat ja ei muuten näy läpi. Yhtään ei tarvitse myöskään treenatessa kiskoa vaan trikoot pysyy hyvin päällä.

Täytyy muuten vielä sanoa, että oon aika ylpeä mun ystävästä, joka on oikeasti päässyt suunnittelemaan oman malliston Yvetelle! <3 Monna by Yvette mallistoon kuuluu muun muassa tuo Ihanaa olla äiti paita ja vaikka mitä muuta kivaa!

Jumpat olivat kestoltaan alle puoli tuntia ja ainakin mulla ja Monnalla reisissä tuntui! 😉 Siinäpä jälleen hyvä todiste siitä, että pienillä ja lyhyilläkin treeneillä on merkitystä. Kuinka helppoa on tuollainen 15-20 minuuttia repiä vaikka useampana päivänä viikossa. Hiki valui, syke nousi ja etenkin jaloissa tuntui. Liikkeet olivat täysin perusliikkeitä ja treeni kaikille sopiva, ilman mitään kikkailua, juuri kuten itsekin tykkään tehdä. Kiitos kaikille vaasalaisille jotka rohkenivat lähtemään mukaan. ?

Eilinen kotiinpaluu oli vielä astetta mukavampi, sillä Stellan siivooja oli käynyt laittamassa perjantaina meillä paikat kuntoon*. Vielä kun pikkuiselle iski reissussa kuume ja flunssa, tämä teki kotiin tulosta kyllä tuplasti kivemman ja helpomman. En olisi millään ehtinyt ja jaksanut alkaa enää ajomatkan jälkeen siivota, kun oli hieman tärkeämpääkin puuhaa. Ja illalla saatiin vielä pujahtaa puhtaisiin lakanoihin, parasta!!

Meillä pidellään pienen kanssa nyt sairastupaa. Tänään saatiin oikein kunnon lääkearsenaali käyttöön, toivotaan että ne puree. Ja sormet ristiin, että tällä kertaa itse välttyisin taudilta.

Ihanaa alkanutta viikkoa,

xx Laura

*Siivous saatu yhteistyössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *