Hae
Juoksujalkaa

Juoksijan lihaskuntotreeni

Paljon toivottu, juoksijan lihaskuntotreeni on vihdoin täällä! 🙂

Kuten tiedätte, itse tykkään tehdä lihaskuntotreenit, venyttelyt, liikkuvuus- ja tekniikkaharjoitukset mahdollisimman pitkälti ulkona, raikkaassa säässä. Oikeastaan säällä kuin säällä, läpi vuoden. Kaamostreeneistä on nyt vihdoin selvitty ja valoa tulvii ovista ja ikkunoista, mikä onkaan kevään lapselle ihanampaa! 🙂 Instassa jaan enemmän treenivinkkejä, sinne ne on niin näppärä tallentaa. Omat treenit painottuvat aina juoksijan lihaskuntotreeneihin, ovat useimmiten täysin ilman välineitä tehtäviä kehonpainotreenejä ja löytyvät kootusti tagin #juoksujalkaatreenit alta.

Nyt Mimmit liikkuu ja lepää -Facebook ryhmän juoksusparrauksen myötä tuli tarve tallentaa myös blogin puolelle pitkästä aikaa lihaskuntovinkkejä juoksijoille. Pahoittelut kuvista, otin ne videoista näyttökuvina, mutta yritän tekstiin kertoa, mistä on kyse. Videoversiot liikkeistä löytyvät jälleen kerran Instasta.

Joten tässäpä tulee!

juoksijan lihaskuntotreeni

Liikkeitä on yhteensä 11, joita ei toki kaikkia tarvitse välttämättä tehdä, mutta toivottavasti saatte niistä inspistä. Juoksijan lihaskuntotreenissä ajatus on pakaroissa ja keskivartalossa, mutta kaikki liikkeet on tosi kokonaisvaltaisia. Tee 10 toistoa/ puoli, 2-3 kierrosta ja lämmittele ennen treeniä.

Kyykky

Askelkyykky polvennostolla

Luisteluaskel sivulle polvennostolla

Lantionnostot

Lantion tipautukset ja nostot seisaaltaan. Tipauta lantio alas ja nosta ylös. Todella pieni liike, joka auttaa hahmottamaan lantion asentoa.

Askellus penkille

Jalan vuoronostot lankusta

Joustot sivulankusta

Hidas vuorikiipeilijä

Käden kurotukset lankusta

Jalan ja käden kosketukset rapuasennosta

Haha noita ilmeitä! 😀 NO mutta toivottavasti treeni toimii!

Toinen suht tuore, vaihtoehtoinen sarja löytyy täältä – älä anna otsikon hämätä! 😉

Ihanaa keväistä viikonloppua!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

2 kommenttia

  1. Anitta Erenius kirjoitti:

    Käykö Ulkokuntosali?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *