Hae
Juoksujalkaa

Kevään kenkäuutuudet testissä!

Sain alkuvuodesta kunnian olla jälleen mukana tekemässä Sport-lehden kevään kenkätestiä. Tämä on muodostunut jo klassikoksi vuosien varrella ja itse aina innolla jo odotan alkuvuotta. Tänään ilmestyneestä Sport-lehdestä nyt löytyy sitten tuo uutuuskenkien testailusta. 🙂

Tänä vuonna mukana oli kuudelta eri merkiltä lenkkarit, jotka kaikki sopivat neutraalisti askeltavalle. Mukana on aina perinteisesti sekä tuetumpaa ja vaimennetumpaa että myös kevyttä ja vauhdikkaampaan menoon suunnattua mallia.

Lehtijuttuun on aina valitettavan pieneen tilaan ja merkkiin mahdutettava kaikki olennainen sanottava, vaikka jokaisessa kengässä olisi paljon enemmän kerrottavaa ja kuvattavaa itse testeistä. Joten kyselkää ihmeessä lisää, jos joku malli noista erityisesti kiinnostaa! Yritän aina tehdä kengistä kattavan testin; juosta erilaisilla alustoilla, eri keleillä ja erilaisia treenejä, jotta voisin mahdollisimman hyvin analysoida, mihin tarkoitukseen kengät parhaiten sopivat ja kenelle.

Olennaista testeissä ei ole antaa kengille arvosanoja tai löytää parhaita tai huonoimpia, sillä kengät jotka sopivat täydellisesti mun jaloille, voivat olla täysin sudet toiselle.

Näiden kenkien lisäksi tällä hetkellä testissäni on muutamia kevään uutuuksia New Balancelta sekä On Runningilta. Näistä kirjoitan erikseen, kunhan saan vielä hieman enemmän kilsoja ja kertoja alle, sillä nuo Sportin kengät menivät priolistalla ekaksi. 🙂

Mutta just nyt suuntaan äkkiä lenkkipolulle, koska eihän tuota säätä vaan voi millään vastustaa!!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *