Hae
Juoksujalkaa

Lenkkitreffejä ja porrastreeniä

Eilisen sunnuntain teema oli lenkkitreffejä ja porrastreenejä. Oltiin sovittu lenkkitreffit Karoliinan kanssa ja päästiinkin ulkoilemaan aivan ihanassa säässä. Voi kevät, mä niin tykkään!!

Syötiin aamulla ensin kunnon brunssi kotona ja sen jälkeen olikin ihana lähteä keväisen aurinkoiseen ulkoilmaan reippailemaan. Teen pitkälti lenkit aina yksin, mutta välillä on niin kiva päästä kaverin kanssa lenkille. Paras tapa vaihtaa kuulumiset, saada samalla liikuntaa ja happea, kummallakin kun on ne omat kiireet, joten tehokkuus se on muistettava tässäkin! Haha 😀

Juostiin ja käveltiin välillä, fiilisteltiin kevättä ja napsittiin kuvia. Meille kummallekin sopii tällä hetkellä hyvin vapaamuotoiset lenkit ja niitä ei todellakaan tarvitse etukäteen suunnitella. Juoksenneltiin täällä meidän hoodeilla tällä kertaa ja päädyttiin mun suosikkispottiin Laurinlahden uimarannan portaisiin. Meidän lähes parin tunnin lenkkitreffit jakaantuivat aikalailla: n. 45 min kävely/ juoksua ja n. 30 min porrastreeni. (Loppuaika kuvattiin ja säädettiin kaikkea muuta :D).

Jaan erikseen porrastreenin Instaan videoineen, mutta tässä myös tänne sanallisesti. Yhteensä 5 liikettä, jokaista liikettä 10 toistoa/ puoli, kolme kierrosta.

pikainen porrastreeni

  • Askelkyykky
  • Sivukyykky jalan loitonnuksella sivulle
  • Leveä – kapea kyykky askeltaen
  • Askellus  jalan loitonnuksella taa
  • Ristiaskellus

Ei hyppyjä, pomppuja, spurttailua tai muutakaan porrasjuoksua mulle tällä hetkellä, mutta voin sanoa, että syke nousee ja pakaraan saa tuntuman ihan askeltaessa, oli sitten raskaana tai ei! 😉 Porrastreenit on muuten hyvä tapa saada vaihtelua raskausajan ulkoiluun ja lisätä lihaskuntoa lenkeille, kunhan tosiaan muistaa tarkkailla sykettä. Käyppä testaaamassa!

Kivaa uutta viikkoa!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *