Hae
Juoksujalkaa

Kasvot kevätkuntoon: testissä Lily Lolon mineraalimeikit

Sain testiin kattavan paketin ihania Lily Lolon meikkejä*. Itse innostuin pakkauksen yksinkertaisuudesta sekä tuotteiden valikoimasta aina siveltimistä huulipuniin. Ihan ensimmäinen tuote, johon merkiltä kiinnitin huomioni olikin huulipuna, jonka tarpeen tunsin tuossa alkuvuoden pimeyden ja huonovointisuuden jälkeen. Nyt täytyy saada jotain piristystä kasvoille!

lily lolo mineraalimeikit

Lily Lolo on brittiläinen kosmetiikkabrändi, jonka tuotevalikoima pohjautuu korkealaatuisiin ja ihoa hoitaviin luonnollisiin mineraaleihin. Lily Lolon tuotteet eivät sisällä parabeeneja, nanopartikkeleita tai synteettisiä väri- ja hajusteaineita. Ihoystävälliset mineraalimeikkituotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille käyttäjille. Hyvää tekevien tuotteiden sisältämät mineraalit hoitavat ja rauhoittavat ihoa sekä edesauttavat sen hyvinvointia.

Vuonna 2005 englantilainen Vikki Khan alkoi valmistaa omia mineraalimeikkisekoituksia kotonaan ja nimesi sarjan sisartensa Lisan (Lily) ja Lorrainen (Lolo) lempinimien mukaan. Syntyi kulttimaineeseen noussut mineraalimeikkisarja, josta on rakentunut vuosien varrella kansainvälisesti rakastettu kauneusbrändi, jota myydään tänä päivänä sadoissa huippusalongeissa sekä tarkoin valikoiduissa kaupoissa ympäri maailmaa. Valmiita tuotteita tai niihin käytettyjä raaka-aineita testata eläimillä missään vaiheessa. Raaka-ainelistat on pyritty pitämään mahdollisimman yksinkertaisina ja hoitavina.

Sain testiin Lily Lololta huulipunan, huulikiillon, ripsivärin, kulmakynän, luomiväripaletin sekä siveltimen. Aurinkopuuteri sivellin ja yksi tietty huulipuna jäivät hieman harmittamaan, sillä ne olivat varastosta koko ajan loppu. Täytyy yrittää metsästellä ne valikoimaan vielä ennen kesää. Myös mineraalimeikkipohja kiinnostaa. Olen tykästynyt kovasti tähän sarjaan nyt siihen tutustuttuani ja siksi tästä myös teille haluan kertoa.

Lily Lolo on kehittänyt valikoimiinsa useita monikäyttöisiä sävyjä, jotka sisältävät muun muassa luonnonkosmetiikassa harvinaisia kirkkaita luomivärisävyjä. No, itse luotin maanläheisiin sävyihin, mutta hei, olen sentään jo useamman kerran käyttänyt tuota luomiväriä! Se on paljon ihmiseltä, jolle meikkaus tarkoittaa normaaliarkena yhtä kuin BB-voide ja ripsiväri. 😉

Ripsiväristä olen tykännyt ja käyttänyt sitä arkiripsarina. Vegaani ja tuuheuttava ripsiväri on valmistettu luonnollisista ainesosista, eikä se sisällä haitallisia kemikaaleja. Täysmustan värinsä se saa myös luonnollisesti, eikä siinä ole useiden muiden brändien käyttämää haitallista hiilimustaa väriaineena. Ei parabeeneja, synteettisiä hajusteita tai mitään muutakaan tarpeetonta ja vaarallista.

Nykyään olen kuitenkin vaihtanut ripsivärin juhlatilaisuuksissa tai päivinä, jolloin meikin pitää kestää pitkään, vedenkestävään ripsiväriin. Uskon, että täydellinen ripsiväri itselleni olisi, jos tätä saisi vedenkestävänä!

Huulikiilto tuntuu pelkästään hieman liian vaisulta väriltä, eikä tuonut itselle sitä kaivattua piristystä. Kesällä varmasti päivetyksen kanssa toimii yksistäänkin.  Huulipunan väri taas oli omille kasvoille liian tiukka sävy, mutta yhdessä käytettynä nämä ovat mielestäni täydellinen kombo! Huulipuna sisältää ravitsevaa E-vitamiinia, vahoja ja jojobaöljyä ja sen levittämine on helppoa. Myös pysyvyys on mielestäni hyvä.

Onko sarja tuttu? Mulla jää ainakin käyttöön!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

*Tuotteet saatu testiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *