Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Koti pääsiäiskuntoon!

Kaupallinen yhteistyö: Stella Kotipalvelut

Aurinkoista alkavaa pääsiäistä! Ihana pitkä vapaa tiedossa. Meillä pääsiäistunnelmaan virittäytymiseen auttoi kummasti, kun Stellan siivooja kävi eilen hoitamassa kotona nurkat kuntoon. Stellan kanssa yhteistyö alkoi viime vuonna ja se on kyllä edelleen yksi ihanimmista kuukausittaisista asioista, joita keksin.

Tällä kertaa oli vielä jotenkin todella odotettu siivous, sillä ns. omat välisiivoukset olivat jääneet jotenkin tosi vähälle huomiolle maaliskuun siivouskerran jälkeen. Johtunee osaltaan siitä, että näillä keleillä on ollut vaan niin paljon kivempaa viettää aikaa ulkona kuin sisällä siivoillessa. Lisäksi kevätkelit ovat tehneet sen, että hiekan ja kivien määrä sisätiloissa on lisääntynyt valtavasti ja joka tarhapäivän jälkeen eteiseen kaatuu kengästä n. kilo hiekkaa :D. Ja sitten se lisääntynyt auringonvalo tietysti paljastaa kaiken pahimmankin.

Tulevalle toukokuun siivouskerralle on sovittu ikkunoiden pesu, joka todellakin tulee tarpeeseen. En pessyt ikkunoita lainkaan viime loppukesästä, kun muutimme ja sen kyllä huomaa. Tiesitkö muuten, että myös ikkunanpesusta saa kotitalousvähennyksen? p.s.  Stellan Facebookissa on meneillään arvonta, jossa voi voittaa kotiinsa ikkunanpesun. Arvonta on käynnissä maanantaihin 22.4.2019 saakka.

Alla vielä vähän aikaa sitten julkaistu video, jossa kerron kokemuksiani yhteistyöstä Stellan kanssa. Vaikka tämä blogiyhteistyö onkin, voin sanoa seisovani sanojen takana 100% ja olen kotisiivousta jo suositellut todella monelle ystävälle. Henkireikä ja helpotus lapsiperheille, mutta enpä ihan heti keksi, kenelle palvelu ei sopisi! Haha, video on muuten kuvattu silloin, kun en ollut vielä raskaudesta täällä kertonut, mutta maha näkyi ja tuntui jo selvästi. Muistan, kun yritin sitä vielä tuossa vaiheessa vetää sisäänpäin (siinä kovin hyvin onnistumatta)! 😀

Ihanaa pääsiäistä!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Stella Kotipalvelut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *