Hae
Juoksujalkaa

Päivitetty rapsakka puolukkajälkkäri

Törmäsin omaan blogitekstiini ja -reseptiin vuodelta 2013. Kuvat ovat tekstistä, kuten muistakin vanhoista teksteistä, tippuneet blogimuuton myötä, mutta ei anneta sen häiritä! 😉 Tästä rapsahtelevasta rahkajälkkäristä syntyi eilen päivitetty resepti ja Instan kyselyn perusteella oli halukkaita kuulemaan tämän huikean jälkkäriohjeen. Joten tässä tulee!

Pääraaka-aineet ovat rahka, puolukka ja hapankorppu, joista etenkin viimeinen on tällä hetkellä aivan ehdoton himoitsemisen kohde. 😀 Näin oli myös ensimmäisessä raskaudessa. Meillä tämä jälkkäri oli myös pojan mieleen, joka kauhoi innolla koko kipon, miehelle kuulemma hieman liian rukiinen vaihtoehto.

Tuo aiempi resepti on ehdottomasti tästä ”juhlavampi” ja makeampi versio ja tämä eilen (ainesosien puuttumisen vuoksi) kehitetty arkisempi versio. Arkisemman siitä tekee myös se, että juhlaversiossa ainekset asetellaan hienosti kippoon kerroksittain, eilen sekoitin ainekset kylmästi yhdeksi mössöksi. Ei kovin kuvauksellinen, mutta menkööt!

Rapsakka puolukkajälkkäri vol 2

5 kpl hapankorppuja

2 rkl fariinisokeria

2 pehmeää banaania

2 prk maitorahkaa

puolukoita

Sekoita muussatut banaanit, rahka, puolukat ja fariinisokeri. Murskaa harpankorput. Itse tykkään jättää ne astetta isommiksi paloiksi, ne tuovat mukavaa suutuntumaa tähän mössöön. Huom! Sekoita hapankorput mukaan melko viime vaiheessa, sillä ne pehmenevät rahkan seassa ja koko juju eli rapsakkuus katoaa. Itse käytin eilen sekä tuoretta puolukkasurvosta että jäisiä puolukoita, joihin ei ole lisätty sokeria.

Heh, yksinkertaista, mutta mun makuun hyvää!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *