Hae
Juoksujalkaa

Täydellinen Woima-viikonloppu

En oikein edes tiedä, miten saisin teille kuvattua ja kiteytettyä viikonlopun tunnelmat. Yritän kuitenkin edes pintaraapaisun verran, koska eilen Turun saaristosta Woima-viikonlopusta palatessani mietin, että jokainen ansaitsisi ja tarvitsisi tällaisen irtioton arjen keskelle. Ehkä onnistun kuvien avulla avaamaan edes vähän.

Ennen perjantain lähtöä tiesin viikonlopusta juuri tämän verran , mitä aiemmin teille kerroin. Odotukset oli korkealla erityisesti treenien monipuolisuuden sekä etenkin rentoutumisen osalta. Juuri muuhun en ollut varautunut. Odotukset ylittyivätkin sitten about kymmenkertaisiksi. Lähdimme Monnan kanssa matkaan perjantaina ja ehdimme kurvata vielä Turun kautta, nauttia vapaapäivästä, ennen varsinaisen ohjelman alkamista.

woima-viikonloppu

Saavuimme perjantaina näihin Villa Wolaxin maisemiin.

joogaa ja kehonpainotreenejä

Woima-viikonloppu* oli ensimmäinen sarjassaan ja sen vetäjinä toimivat Maaret ja Miia. Naiset olivat suunnitelleet ihan täydellisen ohjelman viikonlopun ajalle, joka oli sekoitus Maaretin kehonpainotreenejä (jotka teimme pääosin ulkona) sekä Miian jooga- ja meditaatiohetkiä. Itse kokeilin perjantai-iltana ensimmäistä kertaa meditaatiota, joka osui ja upposi saman tien. Eikö siinä hommassa tarvitsekaan olla hihhuli ja pitkälle edistynyt joogi, jotta voi saavuttaa meditoinnin ja levitaation tason?? Näin olin aina luullut, mutta väärässä olin. Osasin meditoida, ihan heti ensimmäisellä kerralla.

Jooga- ja kehonpainotreeneissä pystyin tekemään nyt raskaana ollessanikin todella monipuoleiset treenit. Sain vaihtoehtoja liikkeisiin, joita kaipasin erityisesti Miialta joogan suhteen, jossa oma liikepankkini on suppea. Kehonpainotreeneissä variointi onnistuu helpommin, koska ne on treenejä, joita itsekin aktiivisesti teen. Muutenkin jokainen teki treenit, harjoitukset ja ihan kaiken omalla tasollaan. Meillä oli ihana 9 naisen ryhmä kasassa.

Nämä kaksi ihanaa vetäjää ovatkin sitten oma lukunsa. Miia ja Maaret. Niin onnellinen, että pääsin heihin tutustumaan. <3

Ryhmä muodostuikin viikonlopun aikana tosi tiiviiksi ja luottamuksen ilmapiiri syntyi heti ensimmäisestä esittelytilaisuudesta perjantaina. Yhdessä itkettiin, naurettiin, puhistiin treeneissä sekä toisaalta myös vietettiin ihan täysin omaa aikaa. Turvallinen ja lämmin ilmapiiri, jossa jokaisella oli oma tausta, tarina ja polku. Kenenkään ei tarvinnut jakaa itsestään yhtään mitään tai sitten sai jakaa paljonkin asioita. Myöskään aiempaa jooga- tai kehonpainotaustaa ei tarvinnut. Ydinlauseena oli ole sellainen kuin olet, joka ei jäänyt vain ”markkinointilauseen” tasolle vaan näkyi aidosti koko viikonlopun ajan. Aivan ainutkertaista, enhän tuntenut porukasta alun perin muita kuin Monnan. Nyt tuntuu, että meillä on aivan oma Woima-yhteisö, joista jokaisen haluaisin tavata vielä uudelleen.

Lauantain ohjelmassa oli mahdollisuus varata omalla ajalla myös kynsien-/ varpaiden kestolakkauksia tai hierontoja. Itse pääsin lakkauttamaan varpaat sopivasti ennen huomista lomareissua, nyt on sekin asia hoidettu!

lepo, rauha ja rentous

Vaikka viikonloppuna omalle kohdalle osui pe-la yöhön ja aamuun ikävä vatsapöpö (joka kyllä taittui ennätysajassa), edes se ei vie puoltakaan tähteä pois tästä viiden tähden reissusta. Villa Wolaxin mykistyttävän ihanat maisemat ja rakennukset toivat vielä oman lisänsä, hyvin suunniteltu terveellinen menu sekä säät, jotka olivat myös meidän puolella, vaikka hieman viileää olikin.

Mulla ja Monnalla oli molemmilla läppärit mukana ja tarkoituksena oli tehdä viikonlopun aikana myös töitä. Itsellä on omassa päässä luonnoksissa 6 keskeneräistä blogipostausta, joihin ajattelin olevan sopivasti tilaa viikonlopun aikana. Sen sijaan, että avasin edes konetta, nukuin mm. lauantain aikana kahdet päikkärit. Voin sanoa, että teki hyvää! Lepo, rauha ja rentous löytyivät viikonlopun aikana.

Maaret ja Miia oli saanut kuvattua ohjelmaan omalle kohdalleni sopivasti viikonlopun sisällön, joka ei kuulostanut perinteiseltä joogaretriitiltä (ei se sitä ollutkaan!), sillä se olisi saattanut mut säikäyttää. Enhän ole mikään joogahihhuli. Pahinta ja parasta tässä on se, että kun sydämensä ja ajatuksensa oikein ja luottavaisessa ilmapiirissä avaa, aukesi täysin uusi maailma.

Voin ylpeästi sanoa osallistuneeni todella ainutlaatuiseen hyvinvointiviikonloppuun, josta sain eväitä omaan arkeen ja kotiin vietäväksi. Enempää en osaa tässä kuvailla, muuta kuin suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Ensin ajattelin, että jokaisen äidin pitäisi päästä tällainen viikonloppu kokemaan. Myöhemmin totesin kuitenkin, että ei – ihan jokaisen henkilön pitäisi päästä tämä kokemaan.

Kerron blogissa myöhemmin, milloin vastaavia viikonloppuja on luvassa. Edit: Seuraava Woima-viikonloppu pidetään 25.-27.lokakuuta. TÄSTÄ pääset suoraan tapahtumaan, josta löytyy lisäinfoa! 

Itse visioin jo seuraavaa tulevaisuuteen, jolloin uusi tulokas on sen ikäinen, että maltan viikonlopuksi kotoa poistua. Sen aika on sitten joskus tulevaisuudessa, nyt aion pureskella rauhassa viime päivien tapahtumia ja oivalluksia.

W = Wisio
O = Oivallus
I = Ilo
M = Motivaatio
A = Ajoitus

Hassuinta koko jutussa oli palata normaaliin arkeen maanantaina ja töiden pariin. Olo on silti jotenkin rauhallinen ja luottavainen. Saattaa toki johtua myös siitä, että mulla alkaa tänään LOMA ja huomenna päästään lämpöön!!

Ihanaa viikkoa,

xx Laura

*Viikonlopun ohjelma saatu yhteistyössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *