Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Lomakuntoon SpaPaulinassa (+alekoodi)

Kaupallinen yhteistyö: SpaPaulina
Terkkuja Mallorcan auringon alta! Kirjoitan tekstiä tässä altaalla ja huomaan heti, että se näyttää ainakin omassa puhelimessa ihan oudolta. No, näillä mennään!
Kävin ennen lomareissua SpaPaulinassa ”kokovartalosokeroinnissa”. Oon jäänyt sokerointiin muutenkin koukkuun jo joku aika sitten – niin helppo ja huoleton tapa. Ihokarvat pysyvät poissa usean viikon. Sokeroinnin kohteena itsellä ovat bikiniraja, jalat ja kädet, joista viimeksi mainittuja täytyy poistaa ainoastaan n. pari kertaa vuodessa.
Kainalot ja sääret ovat toistaiseksi olleet sokeroinnin ulkopuolella, sillä en ”malta” ikinä odottaa niiden kasvua. 😀 Ne on mulle sellainen juttu, että en halua kasvatella. Usein myös aina on luvassa treenit tms., jolloin topin kanssa en pysty pelleillä tämän asian suhteen. 😉 Vielä joskus.. Ja siis kasvatus ei tarvitse olla mikään viikkojen kasvattelu vaan muutama milli riittää. Sokerointi myös hillitsee karvojen kasvua, joten haluan kyllä noidenkin suhteen päästä pois sheivauksesta. Lämpimästi suosittelen, etenkin ennen kesää tai lomareissua.
Ammattilainen tekee poiston huolella ja joo, kyllä se vähän kirpaisee, mutta sen kyllä kestää, helposti. Lyhytaikainen nappasu ja kun pitää lopputuloksen mielessä, ei tunnu missään! En tiedä, onko tekijöissä eroa, mutta ainakin oma kokemus on se, että toimenpide on nopea (vaikka ottaa useamman alueen kerralla) ja ilmapiiri sellainen, ettei tarvitse yhtään häpeillä, missä asennossa siinä makailee. 🙂
SpaPaulinassa sokerointi tehdään täysin 100% luonnonmukaisella Ekopharman Hilla Hellä sokerilla. Sen vuoksi se on turvallista myös raskaana ollessa, tosin oma kipuraja selvästi hieman matalampi. Raskausaikana myös karvankasvu saattaa hormonien vuoksi nopeutua tai lisääntyä, mikä puoltaa sokerointia. Samalla sokerointi kuorii ihoa ja jättää sen ihanan pehmeän tuntuiseksi.
Itsellä saattaa näkyä pientä punaista pistettä maksimissaan pari päivää sokeroinnin jälkeen. Sen takia esim ennen lomaa halusin käydä jo edellisellä viikolla, minä on hullua, koska perussheivaustahan olisi pitänyt tehdä jo monta kertaa siinä välissä! 😀 Pidän myös siitä, että lomalla bikineissä ollessa ei tarvitse yhtään miettiä, onko johonkin jäänyt kohtia, mitä ei itse kylppärissä pyöriessä näe.
Alekoodilla Juoksujalkaa -25% kaikista SpaPaulinan sokeroinneista toukokuun ajan.
Hei, täällä lomalla on ihanaa!! Oon käynyt Mallorcalla kerran aiemminkin ja siitä asti aina miettinyt, että olisi kiva tulla takaisin.  Säät ovat olleet todella hyvät ja hotelliin oon enemmän kuin tyytyväinen. Otettiin hotellin puolesta aamiainen (joka on todella monipuolinen!), mutta vielä ei all inclusive -juttuihin lähdetty. Illalla ollaan käyty muualla syömässä, vaikka muuten päivät kuluvat pitkälti Emilin ehdoilla altaalla. Allasalue onkin tosi monipuolinen, meillä on kunnon perhehotelli, jossa puuhaa riittää!
Oon päässyt myös vähän treenaamaan. Hotellissa on hyvä kuntosali, vaikka mun tie vie kyllä useimmiten ulos upeisiin maisemiin. Tänään jaoinkin yhden treenin Instan puolelle, käy kurkkaamassa sieltä.
Ihanaa, että nämä kelit on Suomessa vielä edessä päin!
xx Laura
@juoksujalkaa Facebookissa
@lauraenroth Instagramissa
Kaupallinen yhteistyö: SpaPaulina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *