Hae
Juoksujalkaa

Nyt on lomailtu!

Voi että, kuinkahan sitä pääsee taas huomenna arkeen kiinni?? Se on ainoa joka tällä hetkellä arveluttaa. 😀
Meillä oli tosi onnistunut Mallorcan reissu ja kun sitä vielä edelsi viikonloppu Villa Wolaxissa, tuntuu kuin olisin ollut vähintään kuukauden lomalla. 😀
Ihan koko aikaa ei tietenkään lomalta tuntunut, siitä meidän ikiliikkuja piti huolen. Sellaista rentoa altaalla makoilua oli tosi vähän, mutta enpä sitä pidemmän päälle itsekään jaksa. Mutta silti, on kyllä tosi lomaillut olo. Meillä oli vielä mummi mukana, joten saatiin myös sitä kautta helpotusta.
Sää sattui juuri meidän viikolle tosi lämpöiseksi. Edellisellä viikolla oli ollut reilusti viileämpää ja nyt lähtöpäivänä myös lämpötila tippui. Mikä tuuri!! Sain viettää sekä synttärit että äitienpäivän reissun aikana ja osui lomalle myös meidän kihlajaispäivä. Parasta kaikessa oli silti nähdä Emilin ilo altaassa riehuessa tai hotellin Bernien ja Louloun kanssa. <3 Hyvin jaksoin itsekin mahan kanssa lämmössä. 🙂
Sit takas kiinni arkeen!
xx Laura
@juoksujalkaa Facebookissa
@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *