Hae
Juoksujalkaa

Tennareita ja muita keväthankintoja

*Sisältää mainoslinkkejä

Mulla on mennyt lauantai-aamu selatessa Junkyardin valikoimaa. Heräsin tosi aikaisin ja sain päähäni, että totta kai kevääksi täytyy uudet tennarit löytää.

Alkuun haussa oli löytää valkoiset tennarit (lähes joka keväiseen tapaan!), mutta jotain muutakin eksyi hankintalistalle. Selailin lähinnä Adidaksen, Niken ja Filan valikoimaa, ai että mitä kevät- ja kesäherkkuja siellä on tarjolla! Ja pssst, mm. Adidaksen tuotteista on -25% ale (voimassa vielä huomiseen 26.5.2019) saakka.

Meillä ei ole juurikaan ohjelmaa viikonlopuksi, mikä on ihanaa! Tänään tietysti seurataan silmä kovana Suomen peliä, mutta muuten toiveena on, että sade loppuisi, että päästäisiin ulos touhuamaan. Sinänsä ihanaa että sataa, sen verran on ollut siitepölyä ilmoilla, että jospa se hieman helpottaisi. Ja hei, eilen ilahdutti tämä:

Mun alppiruusut ovat puhkeamassa vihdoin kukkaan. Ihan mun lempikukka ja olen odottanut tätä kesää, koska viime kesänä muutettiin tänne vasta elokuussa ja spottasin kyllä heti tämän, mutta silloin kukkien kasvukausi oli jo ohi. Mietinnässä on laittaa  toinen lempparikukka eli pioni kasvamaan tuohon viereen. Vaikka en mikään viherpeukalo olekaan, onhan se nyt ilo silmälle! Heh, sellainen arkinen ilonhetki tähän lauantai-aamuun. 😀

Ihanaa viikonloppua,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *