Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Kirkkaasti puhtaampi lopputulos

Kaupallinen yhteistyö: Stella kotipalvelut

Viime kuussa intoilinkin jo etukäteen siitä, että pian saataisiin ikkunanpesu ammattilaisen toimesta.  Stellan kuukausittainen siivous muokkautuikin toukokuussa niin, että perinteisen kotisiivouksen lisäksi saimme ikkunanpesijän mukaan samalle keikalle.

Emme ole ikinä siivouksen aikaan paikalla töiden vuoksi vaan avainten luovutuksen jälkeen saamme ”sokkona” saapua puhtaaseen kotiin. Jokaikinen kerta kotiintulo on ollut aivan ihana täydellisen puhtaana hohtavan kodin takia, usein olen itse käynyt ostamassa kukat matkalta, koska puhdas koti ja leikkokukat nyt vaan kuuluvat yhteen! Tällä kertaa ekstraa toivat myös kirkkaat ikkunat, joita piti ihastella oikein moneen otteeseen.

Koska kodillamme on ikää jonkin verran, ikkunoissa näkyy jo naarmuja ja pinttymiä. Tai näin olin luullut. En edes ymmärrä, miten ne oli saatu niin kirkkaiksi ja puhtaiksi!? Ainoastaan takapihan oveen jäi muutama jälki, joista pesijäkin oli erikseen maininnut jättämässään viestissä, että ne jäljet ovat pysyviä, ajan tuomia. Pystyn mainiosti elämään asian kanssa, lopputulos kaikkialla muualla oli aivan tolkuttoman hyvä!

Nyt on ollutkin hieman tekemistä sen kanssa, että taapero ei iske käsiään aina suoraan ikkunoihin ruokapöydästä noustuaan. 😀 Samaan aikaan olen myös huolestuneena vilkuillut ikkunoita siitepölyn suhteen. Tämän ikkunanpesukokemuksen jälkeen on todettava, että ammattilainen osaa sen hoitaa paremmin kuin mihin olisimme ikinä itse pystyneet. Kirkkaasti puhtaampi lopputulos.

Palvelun saa ostettua Stellalta ihan yksittäisenä, se ei edellytä mitään pidempää siivoussopimusta ja lisäksi se on kotitalousvähennyskelpoista.

Kuinka ihana lahjaidea tämä onkaan – ihan kenelle tahansa!

Se on jo tässä vaiheessa varmaa, että tämän kodinhoidon osion aion ulkoistaa ammattilaiselle uudelleenkin.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Stella kotipalvelut

Yksi kommentti

  1. Bea kirjoitti:

    Minäkin olen miettinyt että jos ainakin suursiivouksiin ottaisi avuksi siivoupalvelun. Myös ikkunan pesun tilaus houkuttaa, sillä samaa epäilen itsekin että en vain osaa pestä niitä puhtaaksi. Joulusiivous olisikin ihan kohta ajankohtainen, niin pitää ottaa taas mietintään. https://www.gr-siivous.fi/siivouspalvelut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *