Hae
Juoksujalkaa

Viikko kuvina

Kiitos tästä postausideasta kollega Jonnalle. Yhdessä vaiheessa tein paljonkin tämän tyylisiä ”viikko kuvina” -postauksia eli arjen otoksia puhelimen kuvista, joita otan viikon mittaa tosi paljon. Noita aiempia voi selailla kuukausiyhteenveto -hakusanalla. Tykkään itse lukea ja selailla tällaisia hyvinkin arkisia kuvapläjäyksiä muilta, joten tässäpä muutama otos omasta arjestani menneen viikon ajalta.

viikko kuvina

Viikko alkoi maanantain äitiyspilateksella SUHK Mamassa. Se on asia, mitä voisin hehkuttaa loputtomiin, niin onnellinen olo aina tunnin jälkeen. Periaatteessa tunnin liikkeet olisi aivan täysin kotona toteutettavissa vaikka joka päivä, mutta arvatenkin en saa niitä tehtyä ilman tuota ohjattua tuntia. Parasta tunnissa on se, että liikkeet on turvallisia tehdä raskausaikana ammattilaisen opissa ja tietysti olo tunnin jälkeen. Kolotukset jäävät sinne salin matolle ja nukun aina jotenkin älyttömän hyvin pari seuraavaa yötä.

Viikko jatkui ei-niin-hohdokkaissa merkeissä, sillä tiistai-aamuna suuntasin Ompun labraan sokerirasitustestiin. Mulla ei ekassa raskaudessa tätä tehty, mutta nyt kutsu kävi, joten ei muuta kuin aamutuimaan juomaan sokerilientä ja antamaan verinäytettä. Koko hommassa etukäteen eniten jännitin 12h paastoa. Itse juoma ei tehnyt tiukkaa, olihan se tosi makeaa, mutta vetäisin sen alas ilman kummempia miettimättä. Mutta ne verikokeet…

Mun verisuonet on sellaiset, että ne suorastaan häipyvät aina siinä vaiheessa, kun neula lähestyy. Mitään neula-/ pistoskammoa mulla ei ole, mutta ei se tämän jälkeen ainakaan iloksi muuttunut. Kolme verinäytettä tunnin välein jouduttiin puristamaan kaikin keinoin irti. Eka näyte vielä meni, mutta toisen kohdalla valot sammuivat hetkeksi totaalisesti. Pyörtyminen tapahtui eikä tilannetta auttanut ainakaan 12 h paasto alle. Kolmas kerta tiristeltiin tippa kerrallaan kylmän hiki otsalla, mutta siitäkin selvittiin!

Keskiviikkona tein etäpäivän ja siihen luksukseen kuului mm. lounaan syöminen ulkona auringossa! Illalla vielä kuminauhatreeniä, jonka jaoinkin aiemmin.

Torstai oli uintipäivä ja vasta nyt ekaa kertaa tajusin, että meillähän on tässä rantaviivassa peräkkäin monta mahtavaa uimarantaa. Torstaina testattiin niistä pari ja koska perjantai on meillä kotipäivä, jatkettiin taas seuraavaan uimapaikkaan. Tuo helpotusta sekä taaperon että odottavan äitin hellepäiviin!

ViikonlopuN luksusHetket

Viikonloppu alkoi luksuksella, nimittäin suuntasin lauantai-aamuna Ompun torppaan hiuskuontaloni kanssa. Käyn kampaajalla pääsääntöisesti n. 8 viikon välein ja mikä siinä onkaan, kun aina se 1-2 viimeistä viikkoa alkaa olla jo aikamoista tuskaa hiusten kanssa. Väri näyttää kulahtaneelta ja latvat hapsottaa. Nyt on taas tukka kuosissa, kerron siitä omassa tekstissään lisää.

Illalla päästiin leikkipuistotreffeille ja pojat painoivat hiukset hiestä märkinä menemään. Uni tuli illalla samantien.

Sunnuntaina jatkettiin omassa pihassa leikkejä kavereiden kanssa ja odoteltiin iltapäivän jalkapallotreenejä. Jospa illalla vielä pienet uinnit ja grillausta? Ihana viikko kaiken kaikkiaan!

Näistä tunnelmista hyvin mielin uuteen viikkoon . 🙂

xx Laura

lauraenroth Instagramissa

juoksujalkaa Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *