Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Hiustaikoja Ompun torpassa (+alekoodi)

Kaupallinen yhteistyö: Ompun torppa

Eilisessä tekstissä kerroinkin lauantai-aamun luksuksesta kampaajalle. Yhteistyö Parturi-kampaamo Ompun torpan kanssa on yksi ihanimmista asioista, joita on tapahtunut. Espooseen muuton jälkeen mulla oli tavoitteena löytää läheltä oma luottokampaaja ja hiustaikuri. Nyt, pari kertaa torpassa vierailleena, voin kertoa, että sellainen on toden totta löytynyt!

Eka käyntikertani oli huhtikuussa, jolloin edellisestä värjäyksestä ja leikkauksesta oli kulunut 12 viikkoa aikaa. Se on aivan liikaa, sillä tyypillinen kampaamotahtini on suunnilleen parin kuukauden välein. Ja sen kyllä huomasi. Alku- ja lopputilanne alla. 😀

huhtikuu

Varmasti moni vaaleiden hiusten kanssa painiva tietää, että hiuksiin alkaa tarttua ihania keltaisen, oranssin ja vihreän sävyjä, kun riittävän pitkälle värjäyskertojen välillä sinnittelee.

Olin etukäteen tehnyt taustatyötä ja ihaillut Ompun torpan Instagramista erityisesti Jennan eli Jessun tekemiä vaalennuksia. Olin vakuuttunut jo kuvien perusteella, mutta lopputulos omiin hiuksiin löi ällikällä. Voin sanoa, että mun hiuksiin ei ole koskaan saatu noin kaunista sävyä ja etenkin, kun miettii, mikä lähtötilanne oli. Tämä tulos pysyikin hyvänä tosi monta viikkoa ja ensiapua toi n. kerran viikossa hopeasampoolla ja/ tai -hoitoaineella tehdyt pesut kotona. Huhtikuusta kesäkuuhun viimeinen viikko on totta kai aina kampaajalle pääsyn odottelua ja siinä huomasi myös hyvin sen, mitä aurinko ja kesä tekee vaaleille sävyille.

kesäkuu

Kahdeksan viikon jälkeen ampaisin siis uudelleen Jennan pakeille ja toiveena oli vielä astetta vaaleampi ja viileämpi sävy kuin viimeksi. Nyt myös pohja oli huomattavasti siihen otollisempi. Katsokaa itse lopputulosta! Niin kaunis, että en turhaan Jessua nimitä erityisesti vaaleiden hiusten taikuriksi. Oma hiustaikurini on löytynyt! Varmasti häneltä onnistuvat myös muut värit ja muitakin ammattilaisia torpasta löytyy, mutta voin puhua nyt ainoastaan omasta kokemuksestani.

Työn tuloksen lisäksi pari isointa kriteeriä täyttyvät tässä kampaamovalinnassa: ajanvaraus on tehty helpoksi netin kautta ja aikoja on saatavilla hyvin niin ilta-aikaan kuin viikonloppunakin. Autolla suoraan kauppakeskuksen parkkiin ja kampaajan penkkiin nauttimaan!

ompun torppa

Ompun torpassa käytettävät tuotteet ovat lähes täysin suomalaisia. Niin pitkälle kuin se on mahdollista ja niitä on saatavilla. Myös myytävät tuotteet ovat suomalaisia ja suomessa valmistettuja. Hiustenvärjäykset tehdään kotimaisilla, hellävaraisilla SIM sensidon (hajusteettomat) ja KC-Professional Luxima väreillä. Lisäksi Ompun torppa on ekokampaamo eli jos olet herkistynyt kemiallisille, synteettisille väreille tai muuten vaan haluat vähentää kemikaalikuormaa, kannattaa kokeilla kasvivärjäystä. Ekokampaajat tekevät myös, savi- ja leväpuhdistuksia, sekä savivaalennuksia.

Jos siis asustelet Ison ompun lähettyvillä ja hakusessa on hiustaikuri, kannattaa äkkiä napata tämä nainen haaviin. Väitän myös että esim. metromatka hieman kauempaa ei harmita yhtään jos saat lähteä tyytyväisin mielin kampaajalta kotiin. Me kaikki (etenkin naiset) tiedämme, kuinka tärkeää se on.

Saan tarjota kesäkuun aikana varatuista väri+leikkauspaketeista Jennalle (Jessu) -10%. Mainitse varatessa juoksujalkaa10.

Nappaa siis kesäkuun aikana aika plakkariin, Jennan varauslista oli lähipäivien aikana täynnä, mutta ainakin heinäkuulta löytyy aikoja. Ajan varaaminen on kätevää ja onnistuu täältä.

Kaunista viikon alkua,

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa

lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Ompun torppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *