Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Kesän täydellisin kasvomaski (+alekoodi)

Kaupallinen yhteistyö: Maybeauty
*Sisältää mainoslinkkejä
Olen aiemminkin vinkkaillut teille hyväksi toteamiani MayBeautyn tuotteita, joita olen päässyt blogin kautta testaamaan. Nyt tuli vastaan ikisuosikkini Incredible Face Maskin rinnalle toinen hyvin pätevä vaihtoehto. Kesän täydellisin kasvomaski!
The Bio Cellulose Face Mask syväkosteuttaa ihoa ja saa sen hehkumaan sekä ennaltaehkäisee ryppyjä. Jos Incredible Face Mask on järeän luokan kuoriva ja mustapäitä poistava naamio, tämä maski on hellävarainen ja kosteuttava.
Jälleen siis on kyse kasvomaskista, mutta nyt kosteuttavasta kangasnaamiosta, joka sopii mielestäni erityisesti nyt kesällä käytettäväksi. Tämä tuli mieleeni siitä, sillä eräänä melko helteisenä päivänä tulin testanneeksi maskia ja se tuntui kasvoilla ihanan viileältä. Maskin ohjeistus on säilyttää se kuivassa ja viileässä ja ai että se toimi hellepäivän päätteeksi. Toisaalta syväkosteuttavien ominaisuuksien vuoksi se on varmasti erinomainen myös talvella, mutta siitä minulla ei ole nyt vielä jakaa kokemuksia.

The Bio cellulose face mask

  • Virkistää kasvojen ihoa ja antaa niille  hehkua
  • Tasoittaa ihon sävyä ja hillitsee punoitusta
  • Ehkäisee ryppyjen ja ihojuonteiden syntymistä
  • Taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan
Naamio tuo siis kosteutta, mutta se on kehitetty erityisesti ennaltaehkäisemään ryppyjä. Maski on tehty fermentoidusta kookoksesta ja naamiossa oleva seerumi sisältää hyaluronihappoa, joka on ihon superkosteuttaja. Maski sitoo kosteutta ihoon sekä silottaa samalla juonteita.
Kuulostaa täydelliseltä ja siltä se myös tuntuu käytössä! Haluan aina olla 100% varma testattavista tuotteista ja siksi käytän niitä useaan otteeseen ennen kuin kirjoitan niistä tai eteenpäin suosittelen. Jos siis kirjoitan ollenkaan. Niin olen testannut tätäkin, koko saamani testipatteriston verran. 🙂

KÄyttö

Maskia on tosi helppo käyttää. Itse maski on pakkauksessa kahden suojakerroksen välissä, joten alkuun poistetaan niistä toinen ja asetetaan maski naamalle. Sen jälkeen toisen suojakerroksen poisto on helppoa, jolloin se ei sotke joka paikkaa. Kannattaa vielä puristaa pakkauksesta kaikki seerumi talteen ja lisätä ne maskin päälle.

Maskin pitoaika on 30-40 minuuttia, jonka jälkeen kasvot tuntuvat heti pehmeältä ja kuulaalta. Helpotti itsellä myös helteisen päivän punan laskeutumista. 🙂 Kasvot voi halutessaan huuhdella maskin jälkeen tai itse olen vain pyyhkinyt ylimääräisen seerumin pois ja jättänyt loput kasvoille vielä ”vaikuttamaan”. Kasvot todella hehkuvat!

alekoodi

Koodilla laurabio saatte -30% ostoksista, jolloin hintaa 3kpl Bio Cellulose setille jää vain 18,90 (norm. 27€).  Tee tilaus tästä. Koodi on voimassa 4.8.2019 saakka.

Ihanaa viikon alkua!

xx Laura
@juoksujalkaa Facebookissa
@lauraenroth Instagramissa
Kaupallinen yhteistyö: Maybeauty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *