Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Kesälomapuuhia ja -kuulumisia

Kaupallinen yhteistyö: Stella

Blogi on ollut tauolla heinäkuun helteillä, kuten varmaan joka vuosi. Näillä keleillä on vaan nautittava kesälomasta täysillä ulkona, ruudun tuijottamisen sijaan. Jutun juurta on kerääntynyt vaikka kuinka ja sain teiltäkin Instassa postausideoita, jotka on kerätty visusti muistiinpanoihin. Tulossa siis heti, kun tästä ilmat vähän viilenevät. 🙂

Nyt on kuitenkin lyhyiden lomakuulumisten paikka! Me vietetään kesälomaa täällä koko perheen voimin ja tajuttiin taannoisella Tallinnan reissulla, että siinä taisi olla meidän viimeinen ulkomaanreissu kolmistaan. Muutamia kesälomasuunnitelmia on vielä, vaikka kyllä raskaus jo sen verran painaa, ettei voi enää jatkuvasti hötkyillä. Viime päivinä mittariin kertyneet askelmäärät ovat 10 000 tavoitteen sijaan lähes tuplaantuneet ja sen kyllä huomaa.

Ekalla yhteisellä lomaviikolla keskityttiin enemmän lähipuistoihin, pelattiin jalkapalloa, käytiin Rehndahlin kotieläinpuistossa, Oittaalla ja nikkaroitiin hommia kotona. Tällä viikolla laajennettiin vähän reviiriä. Lintsiltä aloitettiin, jatkettiin parin päivän reissulla Tallinnassa ja eilen vietettiin superkiva päivä Korkeasaaressa. Saatiin vieraiksi mun lapsuudenystävät ja heidän pojat, joten meillä oli kasassa kunnon ryhmä-rämä. Ekaa kertaa toteutettiin tällainen reissu, että oli lapset mukana. Seuraavalla kerralla sitten köörissä on vielä yksi lisää. <3

helpotusta kesäloman helteille

Eiliselle oli sovittu myös meidän heinäkuinen siivouskerta ja olihan se nyt luksusta, kun Stellan siivoajan saapuessa, saatiin lähteä viettämään ulos kesäpäivää ja palatessa meitä odotti siisti koti. Täydellistä laatuaikaa, josta tulikin mieleen, että tässä taas yksi hyvä syy käyttää vaikkapa kertaluonteista siivousta – nimittäin loma-aikana. Todellista helpotusta kesähelteille tai miksei yhtä hyvin talvipakkasille!

Itse muuten ”normaalitilassa” ollessani teen siivouksesta kunnon treenisuorituksen, on se sen verran hikistä puuhaa, varsinkin kesällä. Aina siivousta tehdessä sitä toivoo asuvansa yhdessä tasossa, mutta jos kääntää ajatukset treeniasentoon, tilanne muuttuu heti. Treenivaatteet päälle ja ei muuta kuin imuri käteen ja portaita kipuamaan.

Tällä kertaa oli superkiva, kun saatiin jättää siivoaja tekemään töitä viileään kotiin, saatiin nimittäin odotettu ilmalämpöpumppu asennettua. Se maksoi itsensä takaisin heti ekana yönä, jolloin nukuttiin 9 tunnin yöunet ja itsellä syvää unta kertyi 4,5 tuntia. Ei ihan heti enää tapahdu raskauden tässä vaiheessa.

Yhteinen loma jatkuu vielä reilun viikon verran ja sitten on aika suunnata katseet syksyyn.  Ihania kesäpäiviä sinne ruudun toiselle puolelle!

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa

lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Stella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *