Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Testissä Mom Relax & Care -hoito (sis. alekoodin)

Kaupallinen yhteistyö: SpaPaulina

Pääsin viime viikolla testaamaan aivan täydellistä hoitokokonaisuutta, joka on än-yy-tee NYT ilmestynyt SpaPaulinan valikoimaan! Mom Relax & Care* on rentouttava ja hoitava kokonaisuus, joka sopii erityisesti raskaana oleville ja siinä on huomioitu raskaus, mutta se on myös täydellinen nimensä ansiosta kenelle tahansa äidille.

Mom Relax & care -hoito sisältää

  • spa- jalkahoito, lakkaus ja hieronta jaloille
  • spa- kasvohoito ihotyypin mukaan
  • hartiahieronta

Hinta 185 e/ 120min

Sitten se paras osuus:

Saatte Mom Relax & Care -hoidosta -25% syyskuun loppuun saakka (myös lahjakortille, joten vink vink kaikki babyshower-, synttäri-, joulu- ja äitienpäivälahjaa miettivät!). Hei ja myös muille SpaPaulinan palveluille -15% alennus. -> Mainitse juoksujalkaa varatessasi.

Hoito aloitetaan istuma-asennossa jalkakylvyllä, jonka jälkeen tehdään ihan kunnon jalkahoito (sis. raspaus, kovettumien poisto, kynsien- että kynsinauhojen hoito sekä lakkaus). Rasvaus ja hieronta jaloille kruunaa kokonaisuuden.

Tässä vaiheessa ei enää paljon jalkahoitoja/ lakkauksia yllä vatsan kanssa itselle tekemään, mutta jalat ovat kovilla mm. lisääntyneen painon takia. Itsellekin oli kesän aikana ilmaantunut tosi kivulias kovettuma ja kuivat kantapäät. Nämä jäivät nyt hoidon mukana Spa Paulinaan. Hoito helpotti myös jalkojen turvotusta ja painetta.

Ihotyypin mukaista kasvohoitoa mulle ei oltukaan tehty tosi pitkään aikaan ja tähän kesän päätteeksi sekin tuli todella tarpeeseen. Kasvohoito sisälsi alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja hoitovoiteet. Sen aikana pääsi rentoutuneeseen tilaan ja loppuun tehty hartiahieronta tuntui taivaalliselta!

Hoito kesti yhteensä 2 tuntia ja se oli mielestäni juuri sopiva aika. Hoidossa oltiin alun jalkakylvyn jälkeen puolimakaavassa asennossa, joka oli oikein miellyttävä ainakin itselle. Olin hoidon aikaan raskausviikolla 36.

Isoimpana erona mielestäni äideille tai raskaana oleville suunnattuihin hoitoihin verrattuna tässä SpaPaulinan Mom Relax & Care -hoidossa on ehkä se, että kokonaisuus sisältää myös sen oikeasti hoitavan ja ”rahalle vastinetta” -osuuden. Pelkän rentouttavan hieronnan lisäksi siinä tehdään jalkahoito sekä ihotyypin mukainen kasvohoito. Näiden jälkeen tehtävät hieronnat ovat sitten sitä varsinaista rentouttavaa ja hemmottelevaa osuutta.

Uskon, että tällä lahjalla ei voi mennä pieleen. Sen  ottaa ilomielin vastaa niin tuleva kuin tuorekin äiti (tai jo pidempään sitä virkaa hoitanut)!

xx Laura

juoksujalkaa Facebookissa

lauraenroth Instagramissa

*hoitotestaus saatu.

Kaupallinen yhteistyö: SpaPaulina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *