Hae
Juoksujalkaa

Tuote, jota ilman en voi elää!

*Sisältää mainoslinkkejä

Multa ei tarvitse kahta kertaa kysyä, mikä on tuote, jota ilman en suorastaan voi elää. Se on sama tuote, jonka pakkasin ensimmäisenä nurkassa odottelevaan synnärille lähtökassiin ja joka on jokaikinen päivä kaksi kertaa käytössä. Muuten ei päivä ala tai yöunet tule. 🙂 Kyseessä on tietysti sataan kertaan hehkuttamani Olivia Kleinin Sensitive Toner hoitoneste. Se on tuote, jota alan tilailla heti Twist Be:n valikoimasta, kun pullon pohja alkaa näkyä.

Olivia Kleinin tuotteisiin tutustuin viime raskauden jälkeen, jolloin kärsin todella pahasta hormonaalisesta ihottumasta. Tuotteet oikeasti muuttivat koko ihon kunnon lopullisesti ja sen jälkeen ihottuma ei ole enää palannut, vaikka luulin sen olevan loppuelämän vaiva. Se oli nimittäin oireillut jo monia vuosia ennen raskautta. Eikä se palannut tässä toisessa raskaudessakaan.  Tiedostan kyllä, että synnytyksen jälkeen, imetyksen aikana ja imetyksen jälkeen hormonitoimintaan tulee jälleen muutoksia, mutta toivon että välttäisin iho-ongelmat tällä kertaa.

Tästä syystä voin lämpimästi suositella Olivia Kleinin tuotteiden testaamista muillekin iho-ongelmista kärsiville.

puhdasta kosmetiikkaa

Aiemmin esittelemäni Olivia Kleinin tuotteet ovat siis olleet tuosta asti päivittäisessä käytössä, enkä niitä varmasti enää pois vaihda. Oma iho on pysynyt näistä tuotteista ihan parhaassa kunnossa. Sellaisessa johon en ajatellut enää pääseväni. Osaltaan siihen on varmasti vaikuttanut myös tuo karsittu ihonhoitorutiini. En enää ”ylihoida” ihoani. Tämä oli vinkki, jonka sain tuotteiden ”kylkiäisenä”. Siihen saakka olin pessyt kasvoja aamuin illoin ihan liikaa ja kuorinut aivan liian voimakkailla tuotteilla. Samassa yhteydessä selvisi myös, että ihoni ei ole mitenkään yliherkkä, jota olin aina luullut. Yksi iso muutos tässä on, että nykyään se ei reagoi enää lainkaan, kun aiemmin se oli puolustuskannalla koko ajan.

Olivia Kleinin tuotteet on karsittu kaikesta ylimääräisestä. Ne ovat mahdollisimman puhtaita ja turvallista sekä ihmisille että ympäristölle. Tuotteet eivät sisällä ylimääräisiä ainesosia, kuten lisättyjä hajusteita, väriaineita tai koostumusta muokkaavia ainesosia. Ne ovat tehokkaita, riittoisia ja monikäyttöisiä sekä tuotepakkaukset täysin myrkyttömiä ja kierrätettäviä.

Tuotteet ovat myös mahdollistaneet sen, että olen uskaltanut satunnaisesti kokeilla ja testailla myös muita tuotteita ja iho ei ole reagoinut mitenkään. Olen myös Olivia Kleinin valikoimasta pyrkinyt löytämään uusia tuotteita, joista viimeisimpänä hyväksi todettu ja aktiivikäyttöön jäänyt Sensitive Wash puhdistusgeeli. Se on ollut nyt keväästä saakka iltapesun vakkari. Olen korvannut sillä tuon öljyputsarin, johon uskon kyllä talvipakkasilla palaavani.

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa

lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *