Hae
Juoksujalkaa

Jalat kuivina syksyn lenkeillä! On Running Cloudrock Waterproof

Aika tarkalleen vuosi sitten kerroin testiini tulleista On Running Cloud Waterproof -kengistä. Tekstin voi lukea tästä. Silloin en arvannut, että kengät nousisivat niin käytetyiksi ja omiksi suosikeiksi, mitä niitä olen vuoden aikana käyttänyt. Niitä on ollut myös helppo suositella eteenpäin.

Tulevan syksyn lenkeille omaan tarpeeseen täydellinen ja astetta järeämpi uutuus on Cloudrock Waterproof -kengät*.

Tänä syksynä On on vienyt omaa Waterproof -mallistoa reilusti eteenpäin. Kengistä on tullut muutama uutuus ja myös vaatepuolelle syksyyn sopivaa varustusta.

Cloud waterproof

Lyhyesti vielä yhteenvetona Cloud Waterproof -kengistä pakko sanoa, että niitä voin suositella lämpimästi syksyn, talven ja kevään juoksulenkeille. Alustana parhain näille on asvaltti tai kova alusta. Näiden kanssa ei tarvitse vesilätäköitä väistellä, niissä on hyvä pito sekä täysi näkyvyys pimeässä. Toimivat toki myös kävelylenkeillä.

Kevyet ja täysin vedenpitävät juoksukengät, joissa jalat eivät hikoile vaan kengät hengittävät vedenpitäviksi kengiksi todella hyvin. Ominaisuudet testattu myös kesällä sadesäällä.

Näiden paino on 216g ja droppi 6mm.

cloudrock waterproof

Sen sijaan Cloudrock Waterproof -kengillä aion varustautua tuleville vaunulenkeille. Niiden tuoma lämpö ja suoja myös nilkoille on juuri sitä, mikä tulee tarpeeseen. Kokemuksesta tiedän, että vaunujen renkaat sylkevät vettä nilkoille ihan mukavasti sadesään yllättäessä. Näillä kelpaa tallustella myös ihan ilman vaunuja, pohjan pitävyys on taattu ja niiden paino 35% kevyempi kuin kilpailijoilla. Alustana sopii niin maantie kuin rosoisempi, liukkaampi ja epätasaisempi maasto.

 

Kengät näyttävät järeiltä, kuten vaelluskengille on tyypillistä, mutta tuntuvat jalassa tosiaan yllättävän kevyiltä. Painoltaan 380 g ja droppi  maltillinen 7 mm. On Running -kengille ominaisesti myös näissä toistuu hyvä rullaavuus pohjan rakenteen vuoksi. Ekat testaukset on siis tehty nyt vasta olkkarissa, mutta kunhan saan tämän vaunulenkkikaverin täältä jossain vaiheessa maailmaan, kengät pääsevät tositestiin. 🙂

Musta väri oli varma valinta, vaikka olisihan valkoinen ollut upea! Vedenpitävä pinta ei toki ime likaa ja vettä sisäänsä, joten hyvinkin olisi voinut tuon huomattavasti kauniimman version kanssa pärjätä, mutta musta on aina musta. Koko tuntui näissä hieman naftimmalta ja jouduin ottaa näistä yhtä kokoa isomman, joka oli nappivalinta. Toki tässä loppuraskaudessa jalatkin saattavat olla turvoksissa. Mutta toisaalta en ole huomannut tätä muissa kengissä, joten vinkkinä, että tähän kannattaa kiinnittää huomiota, jos päätät kengät hankkia.

Tässä siis esimakua kaikille uusista syyskengistä haaveileville. Mitään syvääluotaavaa testiraporttia ei ole vielä tässä vaiheessa antaa, mutta palataan siihen myöhemmin!

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa

lauraenroth Instagramissa

*kengät saatu testiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *