Hae
Juoksujalkaa

Testissä Four Reasons Nature – luonnollista hiustenhoitoa

Olen vähitellen siirtynyt niin ihonhoidossa, meikeissä kuin muussakin kauneudenhoidossa mahdollisimman luonnonmukaisiin tuotteisiin. Hiustenhoitotuotteita olen kokeillut muutamiltakin eri valmistajilta, mutta jotenkin sillä puolella ei ole vielä löytynyt täysin omia tuotteita.

Hiustenhoidon puolella suurimpana haasteena on ollut löytää tuotteet, jotka pesevät hiukset puhtaiksi jättämättä niitä liian ohuiksi liruiksi. Sen vuoksi olin iloinen, kun sain mahdollisuuden testata minulle valitut shampoon, hoitoaineen sekä hoitotuotteen* uudesta Four Reasons Nature -sarjasta yhteistyössä Ompun Torpan kanssa. Heillä on näitä koko laaja valikoima myynnissä, joka pitää sisällään shampoot, hoitoaineet sekä muotoilu- ja hoitavat tuotteet.

Four Reasons Nature

Olen tykännyt aiemminkin käyttää kotimaisen Four Reasonsin hiustuotteita. Niissä mielestäni hinta ja laatu kohtaavat ja valikoimasta löytyy tuotteet joka lähtöön tai hiushaasteeseen. Four Reasons Nature olikin itselleni tosi toivottu uutuus.

Nature hiustenhoitosarjalla on Ecocertin myöntämä Cosmos Natural –sertifikaatti. Se takaa sen, että raaka-aineiden luonnollisuuteen sekä tuotannon ja pakkausten ekologisuuteen voi luottaa. Ilahduttavaa on, että Four Reasons Nature –tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Suomessa. Tällä hetkellä tuotteiden sisältö on vähintään 95% luonnosta peräisin ja tavoitteena on saavuttaa 100 % vegaanisuus vuoden 2020 loppuun mennessä.

Nature sarja pitää sisällään neljä eri tuotesarjaa, joista itselleni tuli testiin tuotteet sinisestä, kosteuttavasta Moisture –sarjasta sekä beigestä, korjaavasta Rebuild -sarjasta. Kaksi muuta ovat: vihreä, tuuheuttava (Volume) sekä punainen, värin säilyttävä (Color) -sarja.

käyttökokemuksia

Kosteuttava shampoo on tosi vaahtoava ja hiukset tuntuvat hyvin pestyiltä sen jälkeen. Itse tykkään, että shampoopesun jälkeen hiuksiin jää hieman nihkeä pinta eikä sellainen lasimainen ja liukas. Shampoo tuntuu tosi riittoisalta, eikä sitä tarvitse laittaa paljon vaan jo pienellä määrällä saa hiuksista kuohkean vaahtoavan. Shampoosta pidän erityisen paljon!

Korjaava hoitoaine tuntuu hiuksissa melko neutraalilta eli mielestäni tekee hyvin oman osuutensa; siloittaa pinnan ja jättää hiukset hoidetun oloiseksi, mutta jotenkin sen koostumus on hieman vaisu. En ole kokeillut muiden Nature -sarjan hoitoaineita, mutta jostain syystä kaipaisin hoitoaineelta hieman täyteläisempää koostumusta. En tiedä, toisiko sinisen sarjan hoitoaine tätä tunnetta enemmän? Toisaalta kuten sanottu, korjaava hoitoaine tekee oman osuutensa ja on varmasti tällä hetkellä paras valinta raskauden ja imetyksen kanssa kamppaileville hiuksilleni. Hoitoaineesta en kuitenkaan saa samaa tunnetta kuin shampoosta. Jos nyt hiustenpesun pitää jatkuvia wow-elämyksiä antaa. 😀

Molemmissa tuotteissa on neutraali tuoksu, joka sopii mielestäni hyvin luonnonmukaiseen sarjaan. Pidän myös purkkien ja koko sarjan ulkonäöstä ja ajatuksesta, että pakkausmateriaalien kierrätettävyyteen on panostettu.

Pesutuotteiden lisäksi sain testiin sinisen sarjan kosteuttavan hoitoöljyn, joka on oikea kuivien latvojen pelastaja! Se silottaa hiusten pinnan ja kun sitä laittaa ainoastaan latvaan, se ei tee hiuksista raskaan ja öljyisen näköisiä. Paitsi jos sen kanssa läträä! Pari kertaa on nimittäin tullut laitettua liikaa, jolloin hiukset jäivät kyllä liian öljyisiksi. Tykkään hoitoöljystä tosi paljon, sillä käytän pesun jälkeen oikeastaan aina fööniä, jolloin hiusten pinta jää helposti pörheäksi ja etenkin latvat. Tämä täsmäöljy on hyvä ase siihen.

Nature tuotteiden ainesosina ovat luonnolliset ja kasvipohjaiset uutteet, proteiinit ja öljyt. Tuotteet herättivät kyllä oman mielenkiinnon ja tekisi mieli testailla eri sarjoista eri tuotteita ja taidanpa näin tehdäkin. Tuotteet tuntuvat laadukkailta, ovathan ne kampaamotuotteita. Ompun Torpan ammattilaiset osaavat neuvoa, millaiset tuotteet sopivat juuri sinun hiuksillesi!

Käy osallistumassa Four Reasons Nature –tuotteiden arvontaan @ompuntorppa Instassa tai Facebookissa!

xx Laura

juoksujalkaa Facebookissa

lauraenroth Instagramissa

*tuotteet saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *