Hae
Juoksujalkaa

I love me -messusuosikit

Sanon tämän joka vuosi, mutta I love me messut on mun vuoden suosikkimessut. Siellä kohtaa kauneus, terveys, hyvinvointi ja liikunta kaikki sopivassa suhteessa.

I love me -messuilla pääsee myös oikeasti tutustumaan näiden kategorioiden tietoiskuihin, tuotteisiin ja palveluihin oikeasti ja messuilla vierähtää helposti tunti jos toinenkin. On nimittäin myös messuja, jotka on vartissa kierretty läpi ja käteen jää lähtiessä vain se metrilakupussi. No toisaalta, se on kyllä vakio-ostos joka messuilta! 😉

I love me -messuilla parasta antia osastojen lisäksi on myös se, että usein siellä tapaa paljon tuttuja sekä yhteistyökumppaneita. I love me messuilla on myös hyviä luentoja sekä ohjelmaa lavoilla, joiden seuraaminen on tosin itselle vielä arvoitus – riippuu pitkälti siitä, millä kokoonpanolla isken tänä vuonna Messukeskukseen. Jos mukana on pikkuväkeä, messut eivät sisällä rauhallista luennoilla istumista. 😀

suosikkiosastot

Mulla on perinteisesti suosikkiosastot, jotka on vuosien saatossa hyväksi todettu ja joille suuntaan vuosittain. Niiltä on hyvä täydentää varastoja, koska monella näytteilleasettajalla on huippuja messutarjouksia. Odotan toki vanhojen hyväksi todettujen rinnalle myös uusia tuttavuuksia, mutta tässä muutama oma vakio:

Foodin – messuosasto josta haen aina tietyt tuotteet varastot täyteen mm. pähkinöitä. Heillä on perinteisesti ollut myös hyvät ruoka-/ ja smoothievalikoimat, jotka maistuu messuilujen välissä.

HallaxHalla – ihanimmat uikkarit, joita saatoin hamstrata kyllä heidän pop-up kesäkaupasta Torikorttelista, mutta ainahan siellä voi piipahtaa…

Pur Hyvinvointikauppa – tämä on parina viime vuonna noussut suosikiksi, jossa on piipahdettava. Aiemmin mukaan on tarttunut mm. laadukkaita Wild Nutritionin ravintolisiä.

Sparkling Promotions – ihanat, ihanat FlexiLexi leggarit ja topit! Yksi messujen värikkäimmistä osastoista. Näitä ei sitä paitsi juuri koskaan pääse livenä hypistelemään, muutoin kuin messuilla.

Superyellow – taattu messusuosikki, josta lähtee aina vähintään yksi pipo matkaan! Meiltä löytyy useampikin Superyellown pipo kaikilta muilta perheenjäseniltä, paitsi vauvalta.    🙂

TwistBe – mun luonnonkosmetiikan luottokauppa nro 1. Osastolta saa takuuvarmasti ammattilaisten avun ihonhoidon haasteisiin ja niihin sopivat tuotteet. Omat suosikit mm. Olivia Klein, Bybi ja muut ihanuudet. Osastolla on muuten jälleen huipputarjouksia!

Tänä vuonna mukana on paljon myös vaatebrändejä, joita katselen enemmän lasten vaatteiden näkökulmasta. Suosikkiosastot:

  • R-collection
  • Kaiko Clothing
  • Papu
  • Metsola
  • Aarrekid

Viikon verran vielä pitää malttaa odottaa 😉 Mukavia messuja kaikille sinne suuntaaville!

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa

lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *