Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Kesän pölyt kuorittu! (sis. alekoodin)

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty Suomi

Sain Maybeauty Body Scrub kuorinnan testiin jo kesällä, mutta ison mahan kanssa suihkussa taiteilu oli hieman hankalaa. Päätin säästellä testauksia siihen, kun vatsa on saatu pienemmäksi ja muutenkin energiaa riittää tällaiseen. 🙂

Nyt olen päässyt kuorintaa testaamaan ja ei sitä turhaan ole muilla mm. instatileillä kehuttu. Kyllä, minäkin tykästyin siihen ja sen takia uskallan siitä myös teille vinkata!

Mikä tekee maybeaty body scrubista niin mahtavan?

Ensimmäiseksi tuoksu. Kuorinta on kookoksen ja kahvin tuoksuinen, enkä ihmettele miksi paketin kääntöpuolella lukee ”tuotetta ei saa syödä”. 😀 Jos olen rehellinen, niin en olisi pystynyt tätä raskauden ekoina kuukausilla käyttämään melko vahvan tuoksun takia, mutta nyt se toimii mielestäni hyvin. Kahvi ja kookos ovat loistava (maku-) ja tuoksu -yhdistelmä.

Toiseksi ilahduttaa pakkaus ja sen helppo käytettävyys. Pakkauspussi on helppo avata ja sulkea ja paketista riittää useammalle kuorintakerralle. Riippuu tietysti siitä tekeekö kokovartalokuorinnan vai käyttääkö tuotetta esimerkiksi vain jaloille. Kädellä on helppo kauhaista pussista sopiva määrä tuotetta.

Kolmanneksi kuorinnan teho ja toimivuus. Kun sitä hieroo ihoon, kuorinnan vaikutuksen voi tuntea saman tien. Siinä saa kyytiä kesän pölyt ja kuolleet ihosolukot!

Se mikä itseä Body Scrubissa hieman ärsyttää, on sen sotkuisuus. Ylimääräistä ainetta rapisee melko paljon lattialle ja ruskea väri on aika sottaista. Kuorinta on tarkoitus tehdä suihkussa, joten sen saa helposti suihkutettua pois, mutta ei tämä mitään kovin siistiä puuhaa ole.

Mitä tuote lupaa?

Maybeauty Body Scrub lupaa säännöllisesti käytettynä:

  • tehdä ihosta ihanan pehmeän poistaen ylimääräistä kuollutta ihosolukkoa
  • kosteuttaa ihoa
  • edistää pintaverenkiertoa (kollageenin tuotantoa varten) ja tehdä ihosta tasaisemman sävyisen
  • hoitaa arpia, näppyjä ja epäpuhtauksia

Maybeauty Body Scrub on yhdistelmä korkealaatuisia kahvipapuja ja kylmäpuristettua kookosöljyä, jotka yhdessä kosteuttavat sekä kuorivat ihoa. Voin todeta, että toimiva yhdistelmä, sillä hoidon jälkeen vartalon iho tuntuu tosi pehmeältä.

Säännöllinen käyttö tarkoittaa tässä kerran viikossa tehtyä kuorintaa. Itse luotan hieman harvempaan tahtiin, koska tiedän etten a) saa aikaiseksi ja b) ei vain yksinkertaisesti ole aikaa. 😀 Mutta tosiaan uskallan tätä suositella siinä määrin,  että jos etsinnässä on tehokas kuorintavoide, kokeile ihmeessä. Pussista riittää tosiaan useampaan kertaan, joten hinta-laatusuhdekin kohtaa mielestäni.

Testauksen kautta saan tarjota myös teille mahdollisuuden hankkia kuorinnan -30% edullisempaan hintaan 17,50 (norm. 25 €) koodilla laurascrub. Pääset suoraan ostoksille: tästä.

Tarjous on voimassa 13.11.2019 saakka.

xx Laura

Juoksujalkaa myös Facebookissa & Instagramissa!

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty Suomi

Yksi kommentti

  1. Katrinelene kirjoitti:

    Kiva! Haluaisin koettaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *