Hae
Juoksujalkaa

Helsinki Outlet – ehdottomasti vierailun arvoinen paikka

Pääsin eilen tutustumaan vuorokautta aiemmin tänään 1.11.2019 klo 17 avautuvaan Helsinki Outletiin. Vihdoin myös Suomeen ja Pääkaupunkiseudulle saadaan kunnon Outletkylä, joissa on tullut jonkun verran ulkomailla käytyä. Omia suosikki-outleteja ovat olleet Berliini, Rooma ja New York, jotka kaikki sijaitsevat kaupungista jonkun matkan päässä, kuten nyt myös Suomeen avattava kylä. Tässä kylässä oli hyvin paljon samaa tunnelmaa ja myös paljon samoja brändejä kuin ulkomailla vierailemissa Outleteissa.

Helsinki outlet

Vantaan ja Helsingin rajalle, Vantaan Ikean lähelle, Kehä III varteen sijoittuvaan Outletiin pääsee helpoiten omalla autolla. Parkkitilaa on melko paljon, tuskin kuitenkaan riittävästi avajaispäivää varten. Autolla sijainti on siis melko helppo, mutta julkisilla ei niinkään. Toki esimerkiksi Ikean bussia voi mahdollisesti käyttää hyödyksi. Outletin tunnelma oli heti sama kuin noissa yllä mainitsemissani kylissä. Tuntui kuin olisi ollut ihan muualla kuin Vantaalla!

Itselle odotetuimpia brändejä Outlet kylässä olivat Kari Traa, Marimekko, Peak Performance, Björn Borg, Calvin Klein sekä Balmuir, joilla kaikilla oli kylässä isot myymälät ja kattavat valikoimat. Näiden lisäksi Bestbrands liikkeestä löytyy eri vapaa-ajan vaatteita niin naisille, miehille kuin lapsille ja esimerkiksi lapsille kattavasti Didriksonin toppahaalareita ja sadevaatteita. Lapsille kylästä löytyy myös Polarn O. Pyretin sekä Gugguun liikkeet.

Outletin valikoima on merkkien vanhempaa tuotantoa tai Outletiin tullutta erityistä valikoimaa. Liikkeissä on tarjolla jonkun verran myös uutta valikoimaa. Hinnat ovat ovh:sta vähintään -30% tai jopa -70%. Pukeutumisen kannalta huomioitavaa on, että Outlet on täysin ulkotilaa, liikkeitä lukuunottamatta.

Nälän tai janon yllättäessä shoppailijat, kylästä löytyy Pizza Hut, WokWok ja Espressohouse. Ja ymmärsin myös, että Alepa, vaikka en itse sitä kierroksella spotannutkaan. Ja mikä parasta, Outletiin aukeaa myös Hop Lop, joten koko perhe viihtyy shoppailemassa. 😉

Outletiin voin hyvin kuvitella lähteväni uudelleenkin ja se on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka!

Kivaa viikonloppua!

xx Laura

Juoksujalkaa myös Facebookissa & Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *