Hae
Juoksujalkaa

Ristiäistunnelmia

Meillä vietettiin eilen ristiäisiä ja pieni sai nimen. Menoa ja meininkiä riitti koko päivä  ja oltiin aivan poikki eilen illalla. Pitkä päivä, mutta aivan ihana. Tässä pieni pala ristiäistunnelmia.

Vauva sai nimen, joka oli meillä vaihtoehtona jo kolme vuotta sitten, jos vauva olisi silloin ollut tyttö. Emmehän ole tienneet kummallakaan kertaa vauvan sukupuolta. Hetkellisesti mietimme jo hänelle toista nimeä vaihtoehdoksi, mutta lopulta valinta oli tosi selkeä.

Aino Liisa <3

Meille toiset nimet ovat olleet kaikista helpoin valinta molempien lasten kohdalla. Meidän iseillä ja äideillä on samat toiset nimet ja vauvan toinen nimi kulkee meidän puolella suvussa jo 6. sukupolvessa, itseni mukaan lukien. 🙂 Kummeiksi Aino sai parhaimmat, ystäväpariskuntamme Johannan ja Larin. Isoveljellä oli paljon hommia kastetilaisuudessa, mm. alun ja lopun triangelisoitot ja vauvan pään pyyhintä. Ja hyvä niin, muuten olisi voinut aika käydä pitkäksi. 😉

Kakku oli aivan upea ja todella positiivinen yllätys. Tilasin sen tässä lähistöllä toimivasta Cake o ’ Clockista, josta oli helppo hakea kakku lauantaina juuri ennen juhlien alkua. Kakku oli todellinen juhlapöydän kruunu. Ja tämä ei ole mainos, vilpitön suositus toki, jos etsit näyttävää kakkutaituria.

Nyt saadaan totutella kutsumaan vauvaa nimellä ja lähdetään juhlimaan synttärisankari Emmaa!

Leppoista sunnuntaita,

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *