Hae
Juoksujalkaa

Kaamostreenit tulee taas!

Kellot on käännetty talviaikaan ja kalenteri marraskuulle. On aika ottaa viime vuonna lanseeraamani kaamostreenit jälleen pimeimmän vuodenajan avuksi! Pyrin marras-tammikuun aikana jakamaan joka viikko Instan puolella (@lauraenroth) kaamostreenin.

Tänä vuonna itse rakentelen kuntoa ja kaamostreenailen huomattavasti iisimmällä tempolla kuin vuosi sitten. Tavoitteena on kuntoutua synnytyksestä turvallisesti ja maltilla vahvaan kuntoon, joka on itsellä kaiken toiminnan ydin. Ennen sitä en haikaile esimerkiksi juoksulenkeille. Pakko silti sanoa, että jo nyt parin viikon reippaampien vaunulenkkien ja säännöllisen syvien lihasten aktivoinnin kautta keho tuntuu jo nyt vahvemmalta.

Kaamostreenien ideana kuitenkin on, että ne on muokattavissa kaikille kunnosta ja iästä riippumatta ja onnistuu tehdä missä ja milloin vain. Parhaiten onnistuvat tietysti mahdollisimman pimeään aikaan, tuulentuiskeessa ja räntäsateessa. 😀 Kuvanlaadusta en tänäkään vuonna stressaa liikaa, kerralla purkkiin viimeisellä kierroksella. Haluan vielä korostaa, että

kaamostreenit ei toden totta ole pimeän vuodenajan surkuttelua tai sen stressaamista, kaikki me tiedetään että se on jokavuotinen lyhyt aika ja aina siitä selvitään. Kaamostreenit on pimeän vuodenajan nujertamista yhdessä treenin avulla, niistä nauttien, ilon kautta!


Instagramista löytyy siis jatkossa #kaamostreenit sekä #juoksujalkaatreenit -tagien takaa. Siellä myös nähtävissä, millaisia treenejä tehtiin viime vuoden marras-tammikuussa. Niin me selätettiin kaamos siinä sivussa. 🙂

Kiva jos oot tänäkin vuonna mukana!

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *