Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Kosteuttava vartalon kuorinta kutisevalle talvi-iholle (sis. alekoodi)

Kaupallinen yhteistyö: SpaPaulina

Pääsin ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen Spa Paulinaan hemmotteluhoitoon. Olin varannut ajan, koska synnytyksen jälkeen vaivana on ollut selän kutina. Pääsin testaamaan, toisiko kosteuttava vartalon kuorinta apua kutinaan.

Selän kutina alkoi heti synnytyksen jälkeen ja silloin sain lääkäriltä vastauksen, että kuuluu asiaan spinaalipuudutuksen jälkeen. Hullu juttu, mutta on kuulemma normaalia. Onko muilla ollut tätä? Sitä kesti muutaman päivän. Kutina on kuitenkin jatkunut, vaikkakin paljon lievempänä. Syy voi olla puudutus tai toisaalta vuodenaika, joka on vaikuttanut muutenkin ihoon. Iho alkaa jälleen hilseillä ja kuivua pahemman kerran.

kosteuttava vartalon kuorinta & hieronta

Kuorinta ja kosteuttava naamio tehtiin selän ja decolteen alueelle. Selän kuorinta on muutenkin sellainen, joka on itse vaikeaa ylettyä tekemään hyvin ja olihan se muutenkin luksusta makoilla tunnin verran hemmotteluhoidossa, kun vauva nukkui kaukalossa vieressä. Pro vinkki muuten imettäjille: kannattaa tyhjentää maitovarastot hyvin ennen hoitoa, siten vatsallaan makaaminen sujuu huomattavasti helpommin. 😉

Hoito sisälsi myös erittäin tarpeeseen tulleen rentouttavan niska-hartiahieronnan. Sen verran jumissa oli paikat, että kärsin seuraavana päivänä päänsärystä. Tämä on käynyt joskus aiemminkin niska-hartiahieronnan jälkeen. Olo oli rentoutunut ja ainakin nyt tuntuu, että myös selän kutina on vähentynyt.

Samalla käynnillä värjättiin myös kulmat, joita olen värjännyt Spa Paulinassa nyt kesästä lähtien. Vaikka oma kulmien väri on luonnostaan melko tumma, oma silmä on nyt tottunut vielä hieman tummempaan sävyyn. Se tuo myös ilmettä tähän äidin valjuun naamatauluun, kun ei ihan joka päivä (lue: juuri koskaan) jaksa tai ehdi laittaa ripsiväriä saati erikseen sutia kulmia kuntoon. Välillä valtaa järkyttävä ikävä ripsipidennyksiä kohtaan, mutta vielä olen sinnitellyt ilman ja toivottavasti jatkossakin. Nehän oli mulla aikanaan sen kahdeksan vuotta…

Spa Paulinan valikoimiin on muuten tulossa myös kulmien laminointi, jota itsekin käynnillä tiedustelin ja jota muutama muukin kävi kyselemässä ohi kulkiessaan. Se on selvästi nyt se juttu. Kiinnostaa kyllä itseänikin. Infoan sitten, kun palvelua on saatavilla. 🙂

Muistattehan Spa Paulinan palveluihin jatkuvan -15% alen koodilla juoksujalkaa!

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: SpaPaulina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *