Hae
Juoksujalkaa

Viikko toimintaa täynnä

Kulunut viikko oli täynnä toimintaa ja näkemisiä ystävien kanssa! Selvästi ollaan löydetty päiviin jo jonkinlaista rytmiä, kun menot onnistuu suht näppärästi. Pimeän vuodenajan keskelle onkin kiva, kun on ilmestynyt kaikkea kivaa tekemistä.

Viikko toimintaa täynnä

Viikko alkoi maanantaina lounaalla ystäväni kanssa, joka on vielä pari päivää töissä tässä meidän lähistöllä. Parasta hommassa on kuitenkin se, että hän jää äitiyslomalle ja jatkossa meillä on aikaa entistä enemmän viettää aikaa yhdessä! <3

Tiistaina oli jälleen yhteisvaunulenkin aika! Järjestettiin se Karoliinan ja Hillan kanssa toistamiseen ja ihania äitejä saapui jälleen paikalle. Osan kanssa jatkettiin vielä lounaalle. Niin virkistävää hommaa ja tunnin lenkki vierähti niin nopeasti! Seuraavan kerran lenkkeillään 11.12. Lähtö klo 10 Ison Omenan Espresso Housen edestä.

Keskiviikkona kävin SuhkMamalla äitiysfysioterapeutilla. Löytyi niin kipeitä kohtia!! Yksi kivuliaimmista oli istuinkyhmyjen kiinnikekohdat, joita ei ole ikinä aiemmin käsitelty. Samoin pallean alueella löytyi tiukkuuksia ja vakiona tietysti pakarat. Maalaisjärkikin sen sanoo, että jos mm. noita alueita saadaan rentoutettua ja availtua, myös palautuminen sujuu vielä entistä paremmin. Varasin vielä toisen käynnin parin viikon päähän. SuhkMamalle sai kärräillä vaunut suoraan hierontatilaan ja vauva nukkui oikeastaan koko tunnin hieronnan ajan. Kätevää!

Torstaina pääsin taas Hillan lounaiden äärelle, kun mentiin Monnan kanssa kyläilemään. 🙂 Tuossa seurassa ei kyllä hiljaisia ja vakavia hetkiä paljon ole ja viime yhteisnäkemisestä oli kulunut aivan liian pitkä aika! Ihan parasta saada purkaa mm. äitiyteen, bloggaamiseen ja liikuntaan liittyviä ajatuksia ja aina jää sellainen olo, että eihän tässä päästy vasta kuin alkuun. 😉

Jatkettiin Monnan kanssa Hillan luota suoraan Vaikuttajamedian ensimmäiseen innovaatioryhmän tapaamiseen. On tosi kiva olla osana tätä pientä kehitysryhmää, jonka tavoitteena on löytää uusia ideoita ja ekan illan aivoriihen perusteella useampikin etenee testausvaiheeseen eli VM Labiin.

Perjantaina puuhailtiin kotona lasten kanssa ja samoin koko viikonloppu. Laitettiin jouluvalot ja asennettiin joulukalenterit paikalleen. Tänä vuonna meillä on partiolaisten kalenterin (olen ostanut sen joka vuosi jo ties kuinka monta vuotta putkeen) lisäksi joulukalenteri, jonka luukkuihin ilmestyy kaikenlaista kivaa tekemistä ja yhteistä puuhaa. Toki myös muutama tarpeellinen tavaralahja tai herkku. Olen ostanut tämän taskukalenterin jo Emilin ekana jouluna, mutta nyt saatiin se vihdoin käyttöön. Kun olin itse pieni, meillä oli aina käytössä tällainen itse tehty kalenteri ja siitä on jäänyt tosi kivat muistot.

Toiminnan viikon kruunasi paluu salitreeneihin tänä aamuna! Vaikka omat treenit on sellaisia, että ne onnistuisi tehdä omassa olohuoneessa, ilman mitään välineitä, olihan se nyt huippua päästä takaisin salille! Ja missä seurassa! <3 Salilla puhuttiinkin Monnan kanssa, kuinka nopeaa aika edellisistä yhteistreeneistä lopulta meni! Toisaalta tuntuu, että siitä on ikuisuus, mutta toisaalta aika meni tosi nopeaa. Pikku hiljaa maltillisesti sitten kohti monipuolisempia treenejä! Tässä kohtaa on silti pakko korostaa, kuinka iso merkitys äitiysfysioterapeutin tekemällä jälkitarkastuksella on. Tuntuu tosi hyvältä ja myös varmalta alkaa treenailla, kun palautumisen tilanne on ammattilaisen toimesta tarkistettu.

Marraskuu vaihtui joulukuuksi upeassa auringonpaisteessa ja pikkupakkasessa. Toivotaan, että tämä pieni lumipeite pysyy ja toki myös aurinkoa on kiva nähdä kaamoksen keskellä.

Kivaa joulukuun alkua!

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *