Hae
Juoksujalkaa

Meidän viikko

Tuntuu että tällä viikolla ei ollut aikaa istahtaa blogin äärelle, vaikka ei tämä nyt mikään mahdottoman kiireinen viikko ole ollut. Otetaanpa tällainen perinteinen “meidän viikko” -katsaus, mitä kaikkea tulikaan tällä viikolla tehtyä.

meidän viikko

Kuluneella viikolla päivät täyttyivät pääosin ihan normi hommeleista vauvan kanssa. Nähtiin myös kavereita ja hoideltiin vähän joulujuttuja kuntoon. Kovin paljon ei ole joulufiilistä vielä, mutta eiköhän se tästä. Toiveena olisi saada valkoinen maa myös tänne etelään, sillähän joulutunnelman parhaiten saa aikaiseksi. Tänään on tarkoitus myös hakea joulukuusi ja koristella se. 🙂

Joulutunnelmaan pääsyä vauhditti osaltaan Itiksen joulutapahtuma tiistaina sekä mitä parhaiten tietysti esikoisen joulujuhla torstaina. Oli mahtava päästä oikein perinteiseen joulujuhlaan! Laittelin myös joulukortit kuntoon, mutta tänä vuonna katson parhaaksi viedä ne itse perille. 🙂

Liikunnan osalta viikko oli ihan mukava, mm. keskiviikkona oli yhteisvaunulenkki, joka on aina yhtä virkistävä. Sen lisäksi tietysti päivittäiset omat vaunulenkit. Tämä viikko oli jotenkin erityisen pimeä ja sateinen, mutta kuvista päätellen ainakin yhtenä päivänä on ollut mahtava auringonlasku! 🙂

Kuvista päätellen myös tuo uusi Jack Wolfskinilta saatu takki on jumittunut päälleni! Olen näköjään koko viikon kulkenut se päällä, piposta huomaa, että päivä on eri. 😀 Tuulen- ja vedenpitävyyden ansiosta, ei haittaa mitä tulee taivaalta. Takki on tosi huoleton ja lämmin, mutta silti hengittävä. Täys kympin takki kevyeen ulkoiluun. Instassa (@lauraenroth) on käynnissä takkiin liittyvä arvonta vielä tänään klo 21 saakka!

Eilen oltiin Monnan kanssa salilla ja saatiin kelpo treenit aikaiseksi. Tällä hetkellä meillä on ihan erilaiset treenit, mutta onhan se parasta silti olla yhtä aikaa siellä huhkimassa. Itse tein kuminauhatreenin, jonka kaivelin omasta Instasta (#juoksujalkaatreenit) ja se oli just passeli!

Kaamostreenien kuvaamiselle ei löytynyt sopivaa rakoa ja päätinkin pitää niistä taukoa loppu joulukuun. Tammikuussa on Instaan tulossa vielä 4 treeniä ja helmikuuta ei enää kaamoskuukaudeksi lasketa. 🙂

Tämän viikon ja loppu joulukuun kaamostreeninä haastankin kaikki liikkumaan kaverin kanssa/ porukassa. Yhdessä liikkuminen on ihan parasta ja etenkin pimeään vuodenaikaan se tuo parhainta piristystä. Jos yhteistreenit ei aina ole mahdollisia, lenkin ajaksi on helppo sopia vaikka puhelintreffit ja hoitaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Sunnuntain ja vauvan 3kk päivän kunniaksi, sain nukkua melkein yhdeksään, joten sekin on ehdottomasti tämän viikon spessujuttu! Tästä syystä jätin myös sovitut yhteistreenit väliin ja otettiin aamu ihan iisisti. Näitä mahdollisuuksia on pienten lasten kanssa sen verran harvoin, että ne pitää käyttää. 🙂

Sellainen oli meidän viikko ja ensi viikolla lähestytään joulua jo ihan vauhdilla!

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *