Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Joulusiivous tehty ja joulu saa tulla!

Kaupallinen yhteistyö: Stella

Meidän joulusiivous on nyt tehty, kiitos avusta Stella! Välillä mietin, että pitäisikö tuntea jotenkin huonoa omaatuntoa siivouspalvelua käyttäessä, mutta ei, en suostu. Enemmän ajattelen, että haluan rohkaista muitakin kokeilemaan siivouspalvelua ja tuoda esiin omia positiivisia kokemuksia sen suhteen. Jos ei ole mahdollisuutta säännölliseen siivoukseen, niin se on mahdollista hankkia myös kerta- tai kausiluonteisena.

Mikä ihana joululahjaidea: joulusiivous tai vaikkapa uuden vuoden siivous!

Olen ihan varma, että hullumpaankin rahaa tulee laitettua ja muutenkin olen tällaisten kokemus- ja palvelulahjojen kannalla tavaroiden ostamisen sijaan. Totta kai tavarahankinnoille on myös paikkansa, silloin kun se on tarpeellista. Jos ei millään meinaa keksiä lahjaa ja haluaa sellaisen läheiselleen ostaa, siivouspalvelu tuskin saa ketään huonolle tuulelle. 🙂 Siivouksen hinnasta saa tehtyä myös kotitalousvähennyksen, joten hintaa tarkastellessa kannattaa muistaa myös se.

Me vietetään tänä vuonna joulua osin kotona, joten joulutunnelmaa on luotu tällä kertaa myös kotiin. Tuoreen kuusen tuoksu on muuten parasta (puhtaan kodin lisäksi) mitä voi saada! Leivottiin eilen vielä toinen satsi piparkakkuja , siinä takuuvarma toinen joulutuoksu.

pari siivouksen tuotevinkkiä

Jaoin joku aika sitten Instagramin storyjen puolella muutamia Stellalta saatuja siivoustuote -vinkkejä, teiltä saamiin kysymyksiin. Yksi kysymys koski kalkkitahrojen irrottamista suihkuseinistä, johon Stellan tuotevinkki oli Universal Stone. Tähän sainkin teiltä lukuisia kommentteja, kuinka se oli teillä monella jo käytössä ja mm. hanat ja liedet puhdistuvat sillä näppärästi. Itsekin kävin ostamassa heti yhden purkillisen. 🙂

Toinen kysymys koski uunin puhdistusta. Stellan vinkki Kiilto uuni& grilli puhdistusaine on tehokas, helppo levittää ja ei roisku. Tuotteen annetaan ensin vaikuttaa ja sen jälkeen se pyyhitään joko hankaussienellä tai mikrokuituliinalla. Uunin puhdistuksessa kannattaa huomioida myös lattioiden/ puutason suojaus. Nämä halusin teille yhteisesti jakaa. Mutta nyt, on aika unohtaa siivoushommat ja keskittyä rentoutumaan joulun viettoon.

Rauhallista joulua,

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Stella

2 kommenttia

  1. Hirvonen kirjoitti:

    Olen itsekin harkinnut samaa. Tai lähinnä oman pienen yrityksen siivoukseen ostaa apua mutta miksi ei myös kodin. Ehkä tänä vuonna viimeinkin. Onpas kiva että olet vielä siivousvinkkejäkin saanut.

  2. Tuula kirjoitti:

    Itsellä ainakin tuo joulusiivous aiheuttaa aina stressiä, joten tuollainen siivouspalvelu ei varmasti ole yhtään hullumpi vaihtoehto. Tänä vuonna vietimme joulua ihan vain puolisoni kanssa kaksin täällä Lappeenrannassa, mutta silti tuntui, että siivoamista kyllä riitti enemmän kuin tarpeeksi. Kiitos myös kivoista tuotevinkeistä, varsinkin uunin puhdistukseen! https://www.siivouspalvelueemeli.com/palvelut-ja-hinnasto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *