Hae
Juoksujalkaa

Tervetuloa uusi vuosikymmen!

Tulin toivottamaan pikaisesti hyvää vuoden viimeistä päivää myös tänne blogin puolelle. Täällä ollaan valmiina vastaanottamaan uusi vuosikymmen! 2020 näyttää ja tuntuu lukuna hyvältä, vaikka varmasti ottaa aikansa, ennen kuin sen osaa taas paperille kirjoittaa. 😀

Kuluneen vuoden ehdoton kohokohta oli luonnollisesti tyttären syntymä ja koko vuosikymmenen loppupuoli on ollut hyvin raskaus-, vauva- ja lapsipainotteista. Se näkyy myös tässä Instagramin 9 tykätyimmässä kuvassa. Ensi vuonna luvassa on varmasti jälleen liikuntapainotteisempaa, kun omatkin treenit alkavat jälleen etsiä paikkaansa perhe-arjen keskellä. 🙂

Haluan kiittää myös teitä jokaista siellä ruudun takana. Vaikka blogi tuntuu välillä jäävän Instagramin jalkoihin, tänne on aina mukava tulla kirjoittamaan vähän pidempiä kuulumisia. Instagramissa ja etenkin yksityisviestien puolella on ollut mukava ja helppo vaihtaa kuulumisia ja ajatuksia teidän kanssa pitkin vuotta, se on selvästi korvannut blogin kommenttikentän.

Oikein hyvää alkavaa uutta vuotta, kuullaan taas ensi vuonna!

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *