Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Helpotusta lapsiperheiden matkustamiseen!

Kaupallinen yhteistyö: Vaununi.fi

Tiesitkö, että on olemassa palvelu, joka tuo helpotusta lapsiperheiden matkustamiseen? En minäkään, ennen kuin tutustuin Vaununi.fi -palveluun. Palvelu onkin melko tuore ja siksi halusin teillekin siitä vinkata, sillä mielestäni se vaikuttaa oikein pätevältä.

Kotimainen Vaununi.fi -palvelu toimii netissä ja sieltä on mahdollista vuokrata matkarattaita, turvaistuimia sekä muita matkustamista helpottavia lisätarvikkeita. Vuokraus tehdään netissä ja nouto/ palautus onnistuu vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Vaununi.fi – helpotusta lapsiperheiden matkustamiseen

Valikoimassa on mm. suositut ja erittäin näppärät Babyzen Yoyo rattaat niin 0-6kk kuin 6kk-4v ikäisille. Nämähän ovat rattaat, jotka saa suurimmassa osassa lentoyhtiöitä ottaa mukaan käsimatkatavaroihin, jolloin niiden käyttö on mahdollista lentokentällä turvatarkastuksen jälkeen. Itse pohdimme esikoisen kohdalla näiden rattaiden ostoa, mutta päädyimme sitten toiseen. Mahtavaa, että näitä on mahdollista vuokrata! Palvelussa on vuokrattavissa myös turvakaukalo ja turvaistuin -malleja, muita lisätarvikkeita sekä mm. suosittu BedBox lentokoneeseen.

Mielestäni palvelussa on parasta se, että kaikkea ei tarvitse itse omistaa vaan vuokraamisella säästää rahaa ja ennen kaikkea tilaa kotoa. 🙂

Jokainen lasten vanhempi tietää, että lastentarvikkeiden määrä on vakio ja etenkin matkoille lähtiessä tavaran määrä on valtava. Toisaalta, moni varuste tekee matkustamisesta helpompaa ja sujuvampaa, mutta onneksi kaikkea ei tarvitse hankkia itselle.

Vaununi.fi löytyy Helsinki-Vantaan lentoasemalla terminaali 2:ssa ennen turvatarkastusta. Mikään ei siis tietenkään estä vuokraamasta tuotteita esimerkiksi laivareissulle (itsellä tämä harkinnassa) tai vaikkapa Lapin lomalle, vaikka matkustaisit autolla tai junalla. Nouto ja palautus tapahtuu lentoasemalla, muuten kaikki sujuu netissä (varaaminen sekä maksu) itse määritellyksi ajankohdaksi.

Ennen tietoa tästä palvelusta olemme vuokranneet lennoille mm. rattaiden kuljetuslaukkuja. En ole kokenut tarpeelliseksi ostaa niitä omaksi, jos niille on muutaman kerran vuodessa tarvetta. Tämä on toiminut ihan hyvin, mutta yksityishenkilöltä Facebookista vuokraaminen on aina eri asia kuin yritykseltä. Kuljetuslaukut ovat sijainneet vähän siellä ja täällä ja aina on vähän jännittänyt miten tuon varauksen laita on. Mielestäni kuljetuslaukut olisivatkin hyvä lisä Vaununi.fi -palveluun, sillä niillä näyttää Facebook-ryhmissä olevan menekkiä, ainakin tietyn merkin vaunujen kanssa. 😉

Toinen lisä tarvikevalikoimaan, mikä tuli mieleeni, on kantoreput. Meillä oli aikoinaan esikoisella käytössä ja nyt hankin kuopuksellekin ja nehän ovat lentokentällä tosi näppäriä. Hintaa kuitenkin myös näille syntyy ihan kivasti ostettaessa ja tarve ei välttämättä ole jokapäiväistä, joten vuokraus voisi olla paikallaan.

Tällainen palvelu teillekin tiedoksi, jos se voisi helpottaa matkoille lähtöä.

xx Laura

Juoksujalkaa myös Facebookissa & Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Vaununi.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *