Hae
Juoksujalkaa

Suosikkieinekset – koska aina ei vaan jaksa alusta asti

Arkisilla ruoka-aiheilla jatketaan. 🙂 Kyselin teiltä Instagramin puolella suosikkieineksiänne ja sainkin tosi paljon vastauksia. Niissä toistui monessa samat vastaukset, mutta kyllä sieltä tuli itselle myös uusia tuttavuuksia niille päiville, koska aina ei vaan jaksa alusta asti… Tässä suosikkieinekset siis jakoon!

Alkuun mainitsen, että meillä on käytössä eineksiä melko vähän. Oikeastaan ne on tässä: pakastepinaattikeitto, pinaattilätyt, porkkanalätyt, karjalanpiirakat, kalapuikot, falafelpyörykät, ranskalaiset, pakastepitsat ja nakit. Näiden lisäksi olen ostanut itselle nyt pari kertaa bataattivuokaa, josta tämä koko eineskeskustelu tulikin mieleen käynnistää.

Pääosin meillä tehdään siis kaikki ruuat alusta asti itse ja tykätään tehdä ruokaa. Tähän olen jo pienestä pitäen tottunut, meillä ei syöty varmaan ikinä eineksiä! 😀 Tällä hetkellä myös ruokaideoita tuntuu olevan tosi paljon ja ainainen jumittaminen jauhelihassa on jäänyt.

Välillä kuitenkin arjessa on tarpeen tarttua vähän helpompaan vaihtoehtoon (vaikka ei se aina ole edes nopeampi) ja mielestäni silloin kaupan valmiilla eineksillä on satunnaisesti käytettynä paikkansa. Lupasin Instan puolella jakaa blogissa einessuosikit, joten tässä tulee, teidän kertomana, olkaapa hyvä!

SUOSIKKIEINEKSET

Yksi nousi yli muiden ja se oli Kokkikartanon tuotteet. 🙂 Muutama mainitsi heidän tuotteet ylipäätään, mutta Kokkikartanon lohikeitto ja lohikiusaus nousivat ylivoimaiseksi ykköseksi. Sen lisäksi mainittiin Kokkikartanon pinaattikeitto ja kinkku-ananaspasta. En ole maistanut näistä mitään, joten nämä jää ehdottomasti korvan taa, pahan päivän varalle!

Seuraavaksi eniten mainintoja sai meilläkin käytössä olevat Atrian pinaattilätyt, pakastepinaattikeitto sekä Saarioisten maksalaatikko. Lidlin kaalikääryleet, kasviskaalikääryleet ja kalakasvispihvit mainitsi myös useampi. Itseä kiinnostava oli porkkananapit pakasteesta, joita suositteli teistä moni. Niitä täytyy ehkä testaa. Pakastepitsat keräsivät myös mainintoja ja etenkin Ristorante Mozzarella nousi esiin. Se on omakin suosikki. 🙂

Muutamia mainintoja keräsivät makaronilaatikko, lihaperunasoselaatikko, punajuuri-vuohenjuustokeitto, Thai Cube, kasvispihvit, kermaperunat, Atrian rahkaohukaiset, kaalilaatikko, lohipyörykät, falafelpyörykät, hodarisämpylät nakeilla, ranskalaiset ja nakit.

Siinäpä muistilistaa, jos arki vaatii välillä helpompia ratkaisuja.

Ihanaa alkanutta viikkoa!

xx Laura

Juoksujalkaa myös Facebookissa & Instagramissa

2 kommenttia

  1. Hirvonen kirjoitti:

    Mekin tykätään kokkailla itse ja varsinkin ku mies itse on kokki https://www.diodema.net/category/74/kokkitakit . Toisinaan kyllä mekin ostetaan jotain valmiina, kuten valmiit pinaattilätyt pelastaa. Varsinkin silloin jos olen lapsien kanssa itsekseen ja aikaa on vähän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *