Hae
Juoksujalkaa

Hiukset lähtee!! Onko mitään apukeinoa?

Tässä sitä taas ollaan, hiukset lähtee päästä. Tuttu tilanne kolmen vuoden takaa. Esikoisen raskausajan ja synnytyksen jälkeen oli sama tilanne, vaikka tuntuu että tällä kertaa ponnari ohenee vielä kovempaa vauhtia. Taas kerran on todettava, että kyllä raskaus, synnytys ja imetys on vaan aikamoinen ravistus päästä varpaisiin.

HIukset lähtee – onko mitään apukeinoa?

Käännyn Ompun Torpan asiantuntijan puoleen ja saan seuraavan vastauksen:

”Kyllä tuo hiustenlähtö on ihan normitilanne. Monet kokeekin raskausaikana, että hiukset tuntuvat hyväkuntoisilta ja jopa paksummilta. Raskausaikana yleensä jää yksi hiustenlähtöaika välistä ja hormonitoiminnan sitten muuttuessa pikkuhiljaa synnytyksen jälkeen (joskus vasta imetyksen lopetettua tai vähentyessä) hiuksia alkaakin sitten lähteä tavallaan tuplasti, myös se välistä jäänyt lähtö.”

Hiukset lähtee harjatessa ja suihkussa ihan kunnon kourallinen. Ohimoilta hiusraja on paennut ison harppauksen. 😀 Onneksi tiedän, että tilanne tulee palautumaan normaaliksi ja pian ollaan siinä tilanteessa, kun hiuksia koristaa hieno ”sädekehä” uutta kasvavaa hiusta. Mutta onko tähän tilanteeseen mitään helpotusta tai ensiapua?

Eilisellä kampaamokäynnillä Jenna käytti pesupaikalla hiuksiini suomalaista Sim Bio Botanical -linjaa, joka tarkoitettu hiustenlähtöön. Sarjassa on sampoo, hoitoaine ja seerumi, jotka sain myös kotikäyttöön*. Sarjan hajusteetonta sampoota, hoitoainetta ja seerumia voi käyttää päivittäin ja niiden koostumus on erityisesti suunniteltu vahvistamaan hiusta ja nopeuttamaan hiusten kasvua. Aktiiviset tehoaineet ja yrttiuutteet vilkastuttavat hiuspohjan mikroverenkiertoa ja ehkäisevät hiustenlähtöä.

Sampoo

Hoitoaine

Seerumi


Toivottavasti nämä tuotteet tuovat apua hiustenlähtöön tai ainakin hieman hillitsevät sitä. Eilisen kampaamokäynnin tuloksena oli jälleen tyytyväinen asiakas, hiukset raidoitettiin sekä leikattiin, joka jo osaltaan teki hiuksista vahvemman tuntuiset. Tällä mennään taas reilusti pari kuukautta.

xx Laura

*tuotteet saatu.

Juoksujalkaa myös Facebookissa & Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *