Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Motivaatio liikuntaan kateissa? Mun Top 5 motivaattorit

Kaupallinen yhteistyö: Fit-lehti
*Sisältää mainoslinkkejä

Multa välillä kysytään, mistä löydän aikaa ja motivaatiota liikkumiseen. Eikö muka koskaan ole motivaatio liikuntaan kateissa? Usein esimerkiksi silloin kun taivaalta sataa vettä tai räntää ja meikäläinen odottaa into pinkeenä hetkeä, kun PÄÄSEN lähtemään ulos!  Tai silloin, kun vauvan kanssa huonosti nukutun jälkeen juoksujalkaa vaan vipattaa.

Toki välillä mullakin on motivaatio kateissa, mutta enemmän ajattelen sen olevan sitä, että niinä hetkinä kannattaa levätä ja tehdä ihan muita juttuja, koska se ei ole mulle perustilanne liikunnan suhteen. Liikunta on ollut aina osa mun elämää ja siksi ”helppoa ja itsestäänselvää”. Kahden raskauden jälkeen olen innolla odottanut tätä hetkeä, kun pääsen kuntoutumaan omaan parhaaseen kuntoon. Pikkuhiljaa ja maltilla, liikunnan ilosta nauttien, omaa oloa kuunnellen.

Jos pitäisi oikeasti luetella TOP5 motivaattorit liikkumiseen, niin kyllä ne on tässä.

TOP 5 liikunta-motivaattorit

  1. Olo treenin jälkeen. Ehdottomasti! Sitä ei vaan koskaan voita mikään. Ja mitä enemmän on räntää satanut naamalle, niin sitä parempi olo treenin ja suihkun jälkeen sohvalla.
  2. Oma aika ja aikaa omien ajatusten kanssa. Tällä hetkellä se, että pääsee yksin liikkumaan joko musat korvilla huutaen tai sitten ihan täydestä hiljaisuudesta nauttien, on mahtavaa. Liikunnan kautta tunnen olevani myös parempi ihminen läheisille, koska saan sitä kautta valtavasti jaksamista arkeen.
  3. Palautuminen raskauden jälkeen ”kovempien treenien”  pariin. On tosi motivoivaa, kun yhtäkkiä hölkkä taas onnistuu, vaikka se oli ohjelmasta vuoden verran pois. Tai se tunne, kun kuntosalilla ”uskaltaa” tarttua kahvakuulaan. Kävin äitiysfyssarilla pari kuukautta synnytyksen jälkeen, kaikki oli kunnossa ja sain ns. treeniluvan. Mulla ei ollut ekassa, eikä tokassa raskaudessa ongelmia erkauman kanssa ja muutenkin palauduin hyvin.
  4. Oma peilikuva. Totta kai! En voi sitä kieltää, että on mahtavaa mahtua omiin vaatteisiin taas ja peilistä alkaa näkyä se sama henkilö, joka ennen raskautta olin. Mä olen oikeastaan ollut aina tosi samankokoinen (poislukien luonnollisesti raskaudet). Ekassa raskaudessa kiloja tuli 12 ja toisessa 20 ja vaikka raskauskiloja on vielä muutama, tiedän niiden lähtevän luonnollisesti, omalla ajallaan pois.
  5. Ruoka ja herkut. Haha, näin se vaan on. Kun on koko elämänsä liikkunut paljon ja myös syönyt hevosen lailla, sitä on vaikea muuttaa. Kun liikkuu, saa syödä ja herkutella vähän enemmän. 😀


Jos lisämotivaatiota vielä tarvitsee, yksi hyvä keino on vaikkapa lukea Fit-lehteä! Tämä siksi, että saan tarjota teille lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi Fit-lehden tutustumishintaan 1 €. Pääset tilaamaan euron lahjalehden tästä. Tilaus on yhden numeron mittainen ja se päättyy automaattisesti. Tarjous on voimassa 16.2.2020 asti.

Jos pidempi Fitin tilaus kiinnostaa, saat 5 numeroa hintaan 24,90. Pidemmän jakson pääsee tilaamaan tästä.

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Fit-lehti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *