Hae
Juoksujalkaa

Jotain uutta, jotain vanhaa – takuuvarmaa!

*Sisältää mainoslinkkejä

Tein taas joku aika sitten tilauksen TwistBe:lta
ja tilaus piti sisällään tällä kertaa jotain uutta, jotain vanhaa – takuuvarmaa! Ajattelin pitkästä aikaa tulla vinkkaamaan myös teille muutamasta tuotteesta, joista kolmea olen käyttänyt jo pitkään ja nyt ostoskoriin eksyi yksi täysin uutukainen.

Muutenkin harkitsin, että voisin taas postailla säännöllisemmin näitä kauneustuote-juttuja, jotka ovat vähän jääneet viime aikoina, vaikka aktiivisesti eri uutuuksia ja tuotteita testailenkin.

Jotain uutta

Tällä kertaa olin ”mainoksen uhri” ja tilasin yhden täysin uuden tuotteen: BYBIn C-Caf kasvoivoiteen. Se on päivävoide, jonka kuvaus sai lisäämään sen saman tien ostoskoriin. Vai miltä teidän mielestä kuulostaa?

C-caf voide lupaa kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä, suojaa ennen aikaiselta ikääntymiseltä, vähentää turvotusta, rauhoittaa ja raikastaa. Voide sopii meikin alle ja suojaa ihoa päivän mittaan erilaisilta ympäristön rasitteilta. Itse suhaisen tätä kasvosuihkeen päälle, vielä en ole testannut meikin kanssa, koska niitä meikillisiä päiviä on tällä hetkellä kovin vähän. Voide tekee ihosta tasaisen ja hehkuvan, joka riittää mainiosti vaunulenkeille ehosteeksi. 🙂 Ihan täydellinen tuote juuri tähän hetkeen!

jotain vanhaa – takuuvarmaa

Kun teen tilauksen TwistBe:n sivuilta, lisään tilaukseen AINA yhden tuotteen, jonka varmasti jo arvaattekin. 😀 Se on Olivia Kleinin kasvosuihke. Sitä en voi vaan päästää missään vaiheessa loppumaan, eikä sitä myöskään koskaan voi hehkuttaa liikaa.

Nyt vauvan kanssa välillä heikohkojen öiden jälkeen ei vaan ole mitään parempaa kuin nousta aamulla suihkuttelemaan tuota iholle. Virkistää samantien. Jos et usko, testaa itse! 🙂 Kummasti taas illalla samaa tuotetta suihkiessa, olo ei virkisty vaan kasvot tuntuu ihanan kosteutetuilta ja sen päälle on hyvä levittää seerumi.


BYBI:lta käytössäni on ollut jo jonkun aikaa nämä kaksi ihanaa seerumia, jotka ovat myös TwistBe:lta tilattavissa. BYBI Bakuchiol Booster sekä BYBI Supercharge seerumi.

Bakuchiol Booster kiinteyttää, uudistaa sekä vähentää juonteita ja väsymyksen merkkejä. Supercharge imeytyy syvälle ihoon ja edistää solujen uusiutumista. Se kosteuttaa, suojaa ja elvyttää ihoa. Käytän näitä öljyjä vähän vuorotellen iltaisin ja ne eivät ihan heti pääse loppumaan. Molemmat aivan ihanan tuntuisia iholla! Ovat myös tosi riittoisia, tippa tai pari riittää, kun ensin lämmittää öljyn käsien välissä ja sen jälkeen hieroo kasvoille ja kaulan alueelle.

Tässä muutama tuotesuositus ja lämmin suositus myös TwistBe:n myymälälle/ verkkosivuille. Itse tilaan ja maksan ostokset aina netissä, mutta nappaan paketin Kampin myymälästä, joka on maksuton vaihtoehto. Muista, että tilaamalla TwistBe:n uutiskirjeen saat kuukauden tuotteen -20%, vinkkejä ihonhoitoon, tiedon uutuuksista, tapahtumista sekä kampanja- ja alennusmyynneistä.

Kaunista torstaita!

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *